Boston porazil Los Angeles 1:0, Pastrňákův gól nebyl uznán po videorozhodnutí.

Boston porazil Los Angeles 1:0, Pastrňákův gól nebyl uznán po videorozhodnutí.

Dnes večer se můžete těšit na napínavé hokejové utkání NHL mezi týmy Boston Bruins a Los Angeles Kings. Pokud se nemůžete dostat do hlediště, nezoufejte! Můžete si totiž z pohodlí svého domova nebo odkudkoliv sledovat on-line přenos z tohoto zápasu.

Boston Bruins jsou jedním z nejúspěšnějších týmů v historii NHL a mají velkou skupinu fanoušků po celém světě. S hráči jako je Patrice Bergeron, Brad Marchand a Tuukka Rask mají Bruins silný tým, který se vždy snaží dosáhnout co nejlepších výsledků.

Na druhé straně stojí Los Angeles Kings, tým s bohatou historií a dvěma Stanley Cupy z let 2012 a 2014. S hráči jako je Anze Kopitar, Drew Doughty a Jonathan Quick mají Kings také silný tým, který se snaží bojovat o co nejlepší umístění v základní části NHL.

Tento zápas slibuje být velmi zajímavý a plný akce. Obě mužstva budou chtít získat body do tabulky a ukázat svou sílu na ledě. Takže neváhejte a sledujte on-line přenos z tohoto utkání, abyste nezmeškali žádnou chvíli akce.

Můžete si vybrat ze široké škály možností, jak sledovat on-line přenos z tohoto zápasu. Mnoho sportovních webů nabízí živé streamování zápasů NHL, takže stačí jen najít ten správný zdroj pro vás.

Takže si nachystejte popcorn, sedněte si pohodlně a užijte si sledování tohoto vzrušujícího hokejového utkání mezi Boston Bruins a Los Angeles Kings. Buďte připraveni na spoustu gólů, tvrdých střetnutí a napínavých momentů na ledě. Tento zápas slibuje být skvělou podívanou pro všechny fanoušky hokeje!