Rittich vynikal a chytil i střelu Pastrňáka, což vedlo k další porážce Bostonu.

Rittich vynikal a chytil i střelu Pastrňáka, což vedlo k další porážce Bostonu.

Český útočník David Pastrňák sehrál smolný zápas proti Los Angeles Kings, když jeho tým Boston Bruins prohrál 4:5 v prodloužení. Pastrňák měl šanci zdvojnásobit vedení svého týmu krátce po otevření skóre, ale gól mu byl kvůli kontaktu s brankářem neuznán. Nakonec si alespoň připsal asistenci na druhý gól Van Riemsdyka.

Ve druhé třetině se Bruins dostali do dvoubrankového vedení díky gólu Richarda, ale Kings dokázali stav srovnat. Boston znovu šel do vedení, ale Los Angeles dokázali vyrovnat krátce před koncem zápasu a nakonec rozhodli v prodloužení.

Pastrňák měl několik šancí v prodloužení, ale brankář Rittich ho skvěle podržel. Nakonec se prosadil Clarke z Los Angeles a rozhodl o vítězství Kings.

Boston tak prohrál čtvrtý zápas v řadě před vlastním publikem. Hvězdou zápasu byl vyhlášen Van Riemsdyk z Bruins. Los Angeles Kings si odvezli cenné body a potvrdili svou dobrou formu.

Celkově to byl dramatický zápas plný emocí a šancí na obou stranách. Fanoušci se jistě mohli těšit na skvělé hokejové divadlo a zajímavé momenty na ledě.