Analytik popisuje, jak xenofobie ovlivnila slávu McDavid v NHL v 90. letech

Analytik popisuje, jak xenofobie ovlivnila slávu McDavid v NHL v 90. letech

Před slavnostním vyvěšením čísla 68 pod strop pittsburghské haly ožila v zámoří Jágrmánie

V nedávné době se ve světě ledního hokeje opět rozpoutala Jágrmánie. Tento fenomén, pojmenovaný podle legendárního českého hokejisty Jaromíra Jágra, znovu ožil před slavnostním vyvěšením jeho čísla 68 pod strop haly Pittsburgh Penguins, kde Jágr strávil část své kariéry.

Jaromír Jágr je jedním z nejúspěšnějších hokejistů v historii. Svoji kariéru začal v tehdejším Československu a později odešel do NHL, kde hrál za týmy jako Pittsburgh Penguins, Washington Capitals, New York Rangers a další. Jágr je držitelem mnoha rekordů a cen, včetně dvou Stanley Cupů s Pittsburghem.

Jeho číslo 68 bude vyvěšeno pod stropem haly Pittsburgh Penguins jako pocta jeho skvělé kariéře a přínosu pro tým. Fanoušci se na tuto událost těší a již nyní se ve městě rozpoutala Jágrmánie. Trička s jeho číslem se prodávají jako teplé rohlíčky a fanoušci se těší na setkání s legendou.

Jaromír Jágr je ikonou nejen pro český hokej, ale i pro celý světový hokej. Jeho tvrdá práce, oddanost týmu a neuvěřitelné dovednosti ho učinily jedním z nejuznávanějších hráčů v historii. Vyvěšení jeho čísla pod stropem haly Pittsburgh Penguins je zaslouženým uznáním jeho úspěchů a přínosu pro klub.

Jágrmánie tak opět ožívá ve světě ledního hokeje a fanoušci se těší na slavnostní událost, která bude připomínkou skvělé kariéry jednoho z největších hokejistů v historii. Jaromír Jágr si zaslouží veškerou poctu a uznání za své úspěchy a přínos pro hokejový svět.