Vondroušová se po špatném startu dostala do dominantní jízdy a postoupila do čtvrtfinále v Dubaji.

Vondroušová se po špatném startu dostala do dominantní jízdy a postoupila do čtvrtfinále v Dubaji.

Vondroušová se v úvodní sadě dostala do těžké situace, kdy prohrávala 0:2, ale dokázala skóre otočit a vyhrát šest gamů za sebou. Ve druhém setu pak měla turnajová sedmička zápas pod kontrolou a postoupila do čtvrtfinále, kde se utká s vítězkou zápasu mezi Soranou Cirsteaovou a Donnou Vekićovou.

Vondroušová, která je o rok mladší než soupeřka ve čtvrtfinále, bude muset předvést své nejlepší výkony, aby se dostala do semifinále. Na druhou stranu v osmifinále porazila Samsonovovou 6:2, 6:2, což naznačuje, že je v dobré formě.

Další českou nadějí na postup do dalšího kola je Karolína Plíšková, která se dnes utká s mladou Američankou Cori Gauffovou. Plíšková, bývalá světová jednička a finalistka turnaje v Dubaji z roku 2015, bude chtít navázat na své úspěchy a postoupit do další fáze turnaje.

Tenisový turnaj žen v Dubaji nabízí skvělý tenis a zajímavé zápasy. Fanoušci tenisu se mohou těšit na další vzrušující duely a sledovat, jak se nejlepší hráčky světa utkávají o prestižní titul a zajímavé finanční odměny. Budeme držet palce našim českým hráčkám a doufat, že se jim podaří dosáhnout co nejlepších výsledků.