Siniaková a její nová parťačka vyhrály titul ve čtyřhře v Dubaji bez ztráty setu.

Siniaková a její nová parťačka vyhrály titul ve čtyřhře v Dubaji bez ztráty setu.

Česká tenistka Barbora Siniaková a její partnerka v deblové soutěži Američanka Desirae Krawczyk Hunterová si připsaly další společný triumf na turnaji v Dubaji. Ve finále zdolaly tým složený z Rusky Anastasie Potapovové a Španělky Alicie Rosolské v poměru 6:4, 6:2.

Pro Siniakovou to byl již 24. deblový titul v kariéře, zatímco pro Hunterovou osmý. Obě hráčky se tak mohly radovat z prvního vítězství v této sezóně bez ztráty setu. Poprvé spolu triumfovaly před dvěma lety na turnaji v Berlíně.

Siniaková a Hunterová se ukázaly jako nezastavitelný tým na tvrdém povrchu v Dubaji a svou soupeřkám nedaly šanci. Jejich skvělá spolupráce a taktické schopnosti je dovedly k dalšímu úspěchu na profesionální tenisové scéně.

Turnaj v Dubaji patří mezi prestižní události na okruhu WTA a hráčky se zde pravidelně utkávají o cenné body a odměny. Siniaková a Hunterová ukázaly, že jsou silným týmem, který se dokáže prosadit i proti těm nejlepším soupeřkám.

Jejich vítězství potvrzuje, že mají stále co nabídnout tenisovému světu a jejich ambice a talent ještě rozhodně nevyprchaly. Fanoušci se mohou těšit na další skvělé výkony od tohoto úspěšného deblového páru.