Ronaldo je vyšetřován v Saúdské Arábii kvůli údajnému obscénnímu gestu na hřišti.

Ronaldo je vyšetřován v Saúdské Arábii kvůli údajnému obscénnímu gestu na hřišti.

Devětadevadesátiletý majitel Zlatého míče, Cristiano Ronaldo, se nedávno dostal do centra pozornosti poté, co byl slyšet skandovat jméno jeho rivala Lionela Messiho během fotbalového zápasu. I když tento incident nebyl zachycen televizními kamerami, záznamy situace se rychle šíří po sociálních sítích.

Tato reakce vyvolala kritiku na hlavu portugalského fotbalisty a saúdskoarabská fotbalová federace začala vyšetřovat celou záležitost. Ronaldo, který přestoupil do týmu an-Nasr v prosinci 2022, se v této sezóně již podílel na 22 brankách a je momentálně nejlepším střelcem soutěže.

Svým gólem z penalty otevřel skóre v utkání proti týmu al-Shabab, které skončilo výhrou 3:2 pro an-Nasr. I když soupeř dokázal vyrovnat z pokutového kopu v prvním poločase a následně se ujal vedení, Ronaldo se pokusil odpovědět gólem Talisky, ale nakonec se mu to nepodařilo.

An-Nasr se po šesté výhře v řadě stále drží na druhém místě tabulky a ztrácí na vedoucí tým al-Hilal čtyři body, přičemž má navíc jeden zápas k dobru. Cristiano Ronaldo si tak musí udržet formu a pomoci svému týmu dosáhnout na první příčku v lize.