Supermodelka předvedla úžasnou trefu z půlky hřiště, která nadchla NHL – video

Supermodelka předvedla úžasnou trefu z půlky hřiště, která nadchla NHL – video

Cindy Crawford, slavná modelka a herečka, nedávno překvapila fanoušky hokejem. Crawfordová se totiž zúčastnila charitativního klání, které se konalo na zimním stadionu v Chicagu. Tato akce je dobře známá pro své zábavné výplně během přestávek hokejových zápasů.

Během soutěže se účastníci snaží trefit puk z poloviny hřiště do branky, kterou vyplňuje figurína gólmana s malými otvory. Cindy Crawford, která se proslavila zejména v 80. letech minulého století a dvakrát pózovala pro magazín Playboy, se povedlo trefit do branky a získat bod pro svůj tým.

V soutěži se Crawfordová postavila proti dalším dvěma celebritám – frontmanovi kapely Pearl Jam, Eddie Vedderovi, a šéfovi baseballové soutěže MLB, Theu Epsteinovi. Oba se sice snažili, ale nedokázali se trefit do branky jako Crawfordová.

Crawfordová ukázala své střelecké schopnosti a fanoušci Blackhawks si ji jistě oblíbili. Tým Blackhawks sice není momentálně nejsilnějším týmem NHL, ale jejich brankář Petr Mrázek předvedl skvělý výkon v zápase proti Detroitu. Bohužel, i přes jeho 28 zákroků prohráli Blackhawks 2:3 v prodloužení.

Rozhodující gól v zápase vstřelil Patrick Kane, který strávil 16 sezón v dresu Blackhawks a vyhrál s týmem tři Stanley Cupy. Kane nejen vstřelil vítězný gól, ale také připravil vyrovnávací branku a byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Fanoušci ho přivítali potleskem vestoje a Kane uvedl, že to byl pro něj velmi emotivní okamžik.

Celý zápas byl plný emocí a akce, a fanoušci si jistě užili skvělou show na ledě. Cindy Crawford ukázala, že má talent i pro hokej a její účast na charitativní akci jistě potěšila mnoho lidí.