Britka Bankesová překonala Adamczykovou v Sierra Nevadě

Britka Bankesová překonala Adamczykovou v Sierra Nevadě

Úřadující mistryni světa Adamczykovou v Sierra Nevadě provázela druhá místa: druhým časem postoupila z páteční kvalifikace a druhá byla i ve všech třech dnešních jízdách.

Ze semifinále postoupila bývalá olympijská šampionka těsně ve fotofiniši, ve finále pak nestačila jen na Britku Charlotte Bankesovou.

Kubičík s Houserem navázali na vydařenou kvalifikaci a oba poprvé v kariéře postoupili až do semifinále. V malém finále poté svedli souboj o druhé místo, v němž byl úspěšnější Kubičík.

Aktualizujeme…

V minulém závodě Světového poháru v snowboardcrossu v Sierra Nevadě se polská jezdkyně Michalina Adamczyková musela spokojit s druhým místem, když za ní skončila Britka Charlotte Bankesová. Adamczyková se však ukázala jako silná soupeřka, když postoupila z pátého místa v kvalifikaci a držela druhé místo ve všech třech jízdách.

Další zajímavostí z tohoto závodu bylo postavení českých jezdců. Jak Adam Kubíček, tak Matyáš Houser se poprvé v kariéře dostali až do semifinále. V malém finále pak bojovali o druhé místo, které nakonec vybojoval Kubíček.

Celkově to byl velmi úspěšný závod pro české jezdce a doufejme, že budou pokračovat ve svých úspěších i v dalších závodech Světového poháru. Sledujte nás pro další aktualizace a informace o snowboardcrossu.