Kinclovi se podařilo obhájit titul šampiona Oktagonu porážkou Poláka v trianglu.

Kinclovi se podařilo obhájit titul šampiona Oktagonu porážkou Poláka v trianglu.

Vrchol ostravského galavečera nabídl vyrovnanou podívanou, zatímco v prvním kole vládl Kincl, v tom druhém se povedla série tvrdých úderů spíše polskému protivníkovi.

V třetím kole se ale Kincl dobře dostal z útoku soupeře, chytil si Wawrzyniaka do trianglu a nechal si od něj odklepat konec zápasu.

V dalších bitvách už se českým zástupcům v Oktagonu tolik nedařilo, prohrál jak Matouš Kohout, tak i Vlado Lengál.

V sobotu se konal ostravský galavečer Oktagon, který nabídl napínavé zápasy a vzrušující momenty pro fanoušky bojových sportů. Vrcholem večera byla obhajoba titulu šampiona Oktagonu Tomášem Kincl, který se utkal s polským bojovníkem Michałem Wawrzyniakem.

První kolo zápasu patřilo Kinclovi, který se ujal vedení a kontroloval dění v kleci. Ve druhém kole však Wawrzyniak začal přebírat iniciativu a zahájil sérii tvrdých úderů na českého šampiona. Nicméně v třetím kole se Kincl dokázal brilantně bránit a chytil svého soupeře do trianglu, což vedlo k rychlému skončení zápasu, kdy si Wawrzyniak musel odklepat.

Další české bojovníky v Oktagonu tolik štěstí nepotkalo. Matouš Kohout a Vlado Lengál prohráli své zápasy, ale i přesto ukázali odvahu a bojovnost na profesionální úrovni.

Celkově byl galavečer Oktagonu plný napětí a emocí, a fanoušci se mohli těšit na skvělé vystoupení bojovníků z různých zemí. Těšíme se na další akce od Oktagonu a na další vzrušující zápasy v kleci.