Bouzková porazila parťačku a ve čtvrtek s ní bude hrát.

Bouzková porazila parťačku a ve čtvrtek s ní bude hrát.

Španělku Saru Sorribesovou, s níž hrává čtyřhru a společně v minulosti získaly dva deblové tituly, porazila za 76 minut 6:1, 6:1.

Ve čtvrtek se spolu v kalifornské poušti postaví na kurt znovu, tentokrát ale na stejnou stranu dvorce k zápasu prvního kola čtyřhry.

Pětadvacetiletá Bouzková se v utkání opírala o spolehlivý servis a v prvním setu nenabídla soupeřce jedinou šanci k brejku. Sama naopak všechny své tři příležitosti využila.

Jediné zaváhání na podání předvedla pražská rodačka v úvodním gemu druhého setu.

Na ztrátu podání ale okamžitě zareagovala, získala dalších šest her v řadě a zápas při prvním mečbolu ukončila.

O postup do třetího kola dvouhry se Bouzková utká s 28. nasazenou Anastasií Potapovovou, která měla na úvod volný los.

Tenisový turnaj mužů a žen v Indian Wells (tvrdý povrch, dotace 17.991,110 dolarů):

Ženy:

Dvouhra – 1. kolo: Bouzková (ČR) – Sorribesová (Šp.) 6:1, 6:1, Kerberová (Něm.) – Martičová (Chorv.) 6:3, 6:4, Šramková (SR) – Wang Ja-fan (Čína) 6:4, 6:0.

Petra Bouzková nedávno porazila svou soupeřku Saru Sorribesovou ve dvou setech 6:1, 6:1 během turnaje v Indian Wells. Obě tenistky jsou známé svým deblovým partnerstvím a společně získaly již dva tituly. Ve čtvrtek se však budou muset postavit proti sobě v zápase prvního kola čtyřhry.

Bouzková, která je ve věku 25 let, se v zápase opírala o svůj spolehlivý servis a nedala soupeřce žádnou šanci na brejk. I když měla jedno zaváhání na podání v úvodním gemu druhého setu, okamžitě se vzpamatovala a získala dalších šest her v řadě, ukončujíc zápas při prvním mečbolu.

V dalším kole se Bouzková utká s Anastasií Potapovovou, která měla volný los na úvod turnaje. Indian Wells je prestižní turnaj na tvrdém povrchu s celkovou dotací téměř 18 milionů dolarů.

Další výsledky z turnaje zahrnují vítězství Angelique Kerberové nad Martinou Martićovou 6:3, 6:4 a vítězství Jeleny Šramkové nad Wang Ja-fanem 6:4, 6:0.

Bouzková se také účastní čtyřhry s Sorribesovou, což bude zajímavé sledovat, jak se obě hráčky postaví proti sobě na stejné straně dvorce. Sledujte tento zajímavý zápas a další akce z turnaje v Indian Wells.