Plzeň se utká s týmem Ženeva a Viktoria se po pěti letech opět dostává do pohárového jara, zápas začíná ve Švýcarsku.

Plzeň se utká s týmem Ženeva a Viktoria se po pěti letech opět dostává do pohárového jara, zápas začíná ve Švýcarsku.

Sledujte on-line přenos z úvodního utkání osmifinále fotbalové Evropské konferenční ligy mezi Servette Ženeva a Viktorií Plzeň.

Viktoria Plzeň se po pěti letech opět dostala do pohárového jara a hned v úvodním zápase osmifinále Evropské konferenční ligy se utká s týmem Servette Ženeva. Toto důležité utkání se odehraje ve Švýcarsku a fanoušci mohou sledovat on-line přenos zápasu.

Viktoria Plzeň má za sebou skvělou sezónu a doufá, že úspěchy budou pokračovat i v evropských pohárech. Tým je plný talentovaných hráčů a pod vedením trenéra se snaží dosáhnout co nejlepších výsledků.

Servette Ženeva je silným soupeřem a bude pro Viktorii tvrdým oříškem. Tým má za sebou úspěšnou sezónu a bude chtít potvrdit svou kvalitu i v evropských pohárech.

Fanoušci obou týmů se mohou těšit na napínavé utkání plné vášně a bojovnosti. Sledujte on-line přenos zápasu a buďte svědky toho, jak se oba týmy budou snažit postoupit do další fáze soutěže.

Takže nezapomeňte sledovat on-line přenos zápasu mezi Servette Ženeva a Viktorií Plzeň a držet palce svému oblíbenému týmu!