Cestování z Liberce do Ruska za účelem vydělání peněz, prohlásil obránce Pešán.

Cestování z Liberce do Ruska za účelem vydělání peněz, prohlásil obránce Pešán.

Severočeši na svém webu uvedli, že osmadvacetiletý hráč využil výstupní klauzuli ve smlouvě a rozhodl se odejít do Kunlunu.

„Ian měl u nás podepsanou smlouvu na příští sezonu s výstupní klauzulí do konce května. Tu se rozhodl využít, chce si jít vydělat peníze do KHL,“ uvedl trenér Filip Pešán.

McCoshen, který odehrál 60 zápasů v NHL za Floridu, opouští Liberec po jedné sezoně. V ní odehrál za Bílé Tygry včetně play off 58 zápasů s bilancí dvou branek a 11 asistencí.

Ian McCoshen, osmadvacetiletý hokejista, se rozhodl opustit tým Bílých Tygrů v Liberci a přesunout se do ruské ligy KHL. Tato změna přichází poté, co McCoshen využil výstupní klauzuli ve své smlouvě, která mu umožnila odejít do zahraničí.

Trenér Filip Pešán potvrdil, že McCoshen měl podepsanou smlouvu s Libercem na jednu sezonu s možností výstupní klauzule do konce května. Hráč se rozhodl tuto klauzuli využít a přesunout se do Kunlunu, kde si chce vydělat peníze v ruské lize.

McCoshen, který má za sebou zkušenosti z NHL, kde odehrál 60 zápasů za tým Floridy, strávil v Liberci jednu sezonu. Během této doby odehrál 58 zápasů včetně play off, ve kterých zaznamenal dvě branky a 11 asistencí.

Tato změna v kariéře hokejisty přináší novou výzvu a možnost pro McCoshena rozvíjet své dovednosti v novém prostředí. Fanoušci Bílých Tygrů budou jistě sledovat jeho další kroky a přejí mu hodně úspěchů v jeho novém angažmá v KHL.