Perušič a Schweiner zvítězili v turnaji ve Starých Jablonkách.

Perušič a Schweiner zvítězili v turnaji ve Starých Jablonkách.

Klíčem k zisku úvodní sady byla čtyřbodová šňůra české dvojice za stavu 8:9. Ve druhém setu naopak brzy odskočili Kubánci a díky téměř bezchybné hře na ztrátě náskok udrželi a vyrovnali.

V tie-breaku utekli pražští beachvolejbalisté za vyrovnaného stavu na 8:4. Turnajové trojky se dokázaly přiblížit na 9:11, ale závěr znovu patřil Čechům. Ti si ve třetím vzájemném utkání připsali první vítězství.

Sedmí nasazení Perušič se Schweinerem dosud kromě elitních turnajů v Dauhá, Uberlandii a Paříži opanovali i podnik nižší kategorie v Praze. Letos byli zatím nejlépe pátí hned na úvod sezony v Dauhá, potom se jim i kvůli zdravotním potížím příliš nedařilo.

Perušič se Schweinerem zvítězili na turnaji ve Starých Jablonkách

Česká dvojice Perušič se Schweinerem si připsala další vítězství na beachvolejbalovém turnaji ve Starých Jablonkách. Klíčem k zisku úvodní sady byla čtyřbodová série české dvojice za stavu 8:9. Ve druhém setu se však Kubánci dostali do vedení a díky téměř bezchybné hře udrželi náskok a vyrovnali skóre.

Rozhodující tie-break byl napínavý, když čeští beachvolejbalisté odskočili na 8:4. Turnajové trojky se sice dokázaly přiblížit na 9:11, ale závěr opět patřil Čechům, kteří si tak připsali první vítězství v tomto vzájemném utkání.

Perušič se Schweinerem, kteří byli sedmými nasazenými, letos již opanovali několik elitních turnajů a tento triumf ve Starých Jablonkách je pro ně dalším úspěchem. Po pátém místě na úvodním turnaji v Dauhá měli několik zdravotních problémů, ale nyní se jim podařilo opět ukázat svou sílu a kvalitu.

Tento úspěch je pro český beachvolejbal důležitým milníkem a potvrzuje, že Perušič se Schweinerem patří mezi špičku světového beachvolejbalu. Gratulujeme k vítězství a přejeme mnoho dalších úspěchů v budoucích turnajích.