Šwiateková porazila Vondroušovou v prvním setu 6:0. Češka nedokázala najít recept na soupeřku a prohrála set bez získání jediného gamu.

Šwiateková porazila Vondroušovou v prvním setu 6:0. Češka nedokázala najít recept na soupeřku a prohrála set bez získání jediného gamu.

Sledujte on-line přenos ze čtvrtfinále tenisového French Open mezi Markétou Vondroušovou a Igou Šwiatekovou z Polska.

Dnes se koná čtvrtfinále tenisového French Open mezi českou hráčkou Markétou Vondroušovou a polskou soupeřkou Igou Šwiatekovou. Zatímco Vondroušová se snaží probojovat do další fáze turnaje, Šwiateková se prezentuje jako silná a nebezpečná soupeřka.

V prvním setu se zdálo, že Vondroušová nemá šanci proti agresivní hře Šwiatekové. Češka nedokázala najít recept na soupeřčinu sílu a přesnost a nakonec prohrála první set bez šance. Šwiateková si tak zajistila vedení a ukázala, že je ve skvělé formě.

Pro fanoušky tenisu je tento zápas určitě zajímavým sledováním. Obě hráčky mají své silné stránky a bojují o postup do další fáze turnaje. Sledujte on-line přenos a podívejte se, jaký bude vývoj druhého setu a zda se Vondroušová dokáže vrátit do hry.

French Open je jedním z nejprestižnějších tenisových turnajů a každý zápas je plný napětí a emocí. Doufejme, že tento duel mezi Vondroušovou a Šwiatekovou bude stejně vzrušující a dramatický jako ostatní zápasy na turnaji. Buďte s námi a sledujte, jak se bude vyvíjet tento zajímavý tenisový souboj.