Karolína Plíšková dosáhla vítězství ve dvou zápasech poprvé od února a postoupila do čtvrtfinále turnaje v Nottinghamu.

Karolína Plíšková dosáhla vítězství ve dvou zápasech poprvé od února a postoupila do čtvrtfinále turnaje v Nottinghamu.

Šestá nasazená Plíšková, jež v Nottinghamu získala v roce 2016 titul, porazila Britku za hodinu a půl. Poprvé od února, kdy došla do třetího kola v Dubaji, dokázala na jednom turnaji porazit dvě soupeřky za sebou. Předtím získala v Kluži první titul po čtyřech letech a v Dauhá následně postoupila do semifinále.

Proti Watsonové se dnes s výjimkou dvou gamů ve druhé sadě mohla opřít o svůj servis. Bývalá světová jednička nastřílela celkem 13 es a ve třetím vzájemném duelu britskou soupeřku podruhé porazila.

Tenisový turnaj žen v Nottinghamu (tráva, dotace 267.082 dolarů):

Dvouhra – 2. kolo:

Plíšková (6-ČR) – Watsonová (Brit.) 6:4, 6:4.

Karolína Plíšková, šestá nasazená hráčka, se nachází v Nottinghamu ve čtvrtfinále, kde se jí daří. V roce 2016 zde totiž získala titul. V současné době dokázala poprvé od února porazit dvě soupeřky za sebou na jednom turnaji. Nejprve zvítězila v Kluži a následně postoupila do semifinále v Dauhá.

V dnešním zápase proti Britce Watsonové Plíšková dominovat až na dvě gamy ve druhé sadě, kdy jí soupeřka dokázala vzít servis. Celkem si připsala 13 es a podruhé porazila Watsonovou ve vzájemném duelu.

Na tenisovém turnaji v Nottinghamu na trávě s dotací 267 082 dolarů se Plíšková postarala o další úspěch. Ve druhém kole porazila Watsonovou 6:4, 6:4 a postoupila tak do čtvrtfinále. Sledujeme, jak si Češka povede v dalších kolech a jestli se jí podaří získat další titul na tomto turnaji.