Hrdinové Eura 2004: Poslední mohykán, majitel fitness a vládce 1.B třídy dnes

Hrdinové Eura 2004: Poslední mohykán, majitel fitness a vládce 1.B třídy dnes

Čeští fotbalisté získali na památném Euru před 20 lety bronzové medaile. Prohlédněte si, jak se změnily životy klíčových aktérů slavného mistrovství.

Památné Euro 2004, které se konalo v Portugalsku, bylo pro český fotbal nezapomenutelným okamžikem. Česká reprezentace pod vedením trenéra Karla Brücknera dokázala dosáhnout třetího místa a získat bronzové medaile. Tým, který byl tehdy plný talentovaných hráčů, se stal legendou a jeho členové jsou dodnes považováni za hrdiny.

Jedním z nejvýraznějších hráčů tohoto úspěchu byl Milan Baroš, známý svými góly a bojovným stylem hry. Po skončení kariéry se Baroš věnoval podnikání a vlastní fitness centrum. Stal se také majitelem fotbalového klubu, který hraje v 1.B třídě.

Dalším klíčovým hráčem byl Tomáš Rosický, talentovaný záložník, který exceloval svou technikou a herním rozborem. Po skončení kariéry se Rosický stal sportovním ředitelem pražské Sparty a aktivně se podílí na rozvoji mládežnického fotbalu.

Dalšími významnými osobnostmi z tohoto týmu jsou například Jan Koller, Pavel Nedvěd nebo Petr Čech, kteří po skončení hráčské kariéry zůstali spojeni s fotbalem jako trenéři, komentátoři nebo manažeři.

Památné Euro 2004 zanechalo nezmazatelnou stopu v českém fotbale a životy jeho účastníků se od té doby změnily. Jsou to hrdinové, kteří dodnes inspirovali mnoho mladých fotbalistů a jejich příběhy jsou stále živé a zajímavé.