Itálie a Španělsko remizují 0:0, Itálie vystavena neustálým útokům, Donnarumma odolává

Itálie a Španělsko remizují 0:0, Itálie vystavena neustálým útokům, Donnarumma odolává

Sledujte on-line přenos z utkání základní skupiny fotbalového mistrovství Evropy v Německu mezi Španělskem a Itálií.

Dnes se odehrálo velké utkání mezi Španělskem a Itálií v rámci základní skupiny fotbalového mistrovství Evropy. Zápas skončil remízou 0:0, přestože Italové se snažili o jeden útok za druhým a brankář Donnarumma musel odolávat jejich tlaku.

Španělsko a Itálie jsou dlouholetými rivaly na fotbalové scéně a jejich zápasy vždy přitahují pozornost fanoušků po celém světě. Tentokrát se oba týmy snažily získat důležité body do tabulky a postoupit do další fáze turnaje.

Italové měli více šancí na skórování, ale španělská obrana byla pevná a nedovolila jim prosadit se. Na druhé straně španělští hráči se snažili využít rychlosti a techniky, ale jejich útoky byly často zastaveny italskou obranou.

Celkově byl zápas vyrovnaný a oba týmy si zaslouží uznání za svůj výkon. Fanoušci se mohou těšit na další zápasy obou týmů a sledovat, jak se budou vyvíjet v dalším průběhu turnaje.

Pokud jste zmeškali živý přenos z utkání, nevadí, můžete si ho kdykoliv přehrát nebo shlédnout záznam. Fotbalové mistrovství Evropy je plné vzrušení a napětí, takže se máme na co těšit v dalších zápasech. Buďte s námi a sledujte nejnovější informace ze světa fotbalu.