Španělský tým vzdělal Itálii a Donnarumma ji ochránil

Španělský tým vzdělal Itálii a Donnarumma ji ochránil

Skupina B:

Španělsko – Itálie 1:0 (0:0)

Branka: 55. vlastní Calafiori. Rozhodčí: Vinčič – Klančnik, Kovačič – Kajtazovič (video, všichni Slovin.). ŽK: Rodri, Le Normand, Carvajal – Donnarumma, Cristante. Diváci: 50.000.

Španělsko: Simón – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Pedri (71. Baena), Rodri, Fabián Ruiz (90.+4 Merino) – Yamal (71.Torres), Morata (78. Oyarzabal), Williams (78. Pérez). Trenér: De la Fuente.

Itálie: Donnarumma – Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco – Barella, Jorginho (46. Cristante) – Frattesi (46. Cambiaso), Pellegrini (82. Raspadori), Chiesa (64. Zaccagni) – Scamacca (64. Retegui). Trenér: Spalletti.

1. Španělsko 2 2 0 0 4:0 6
2. Itálie 2 1 0 1 2:2 3
3. Albánie 2 0 1 1 3:4 1
4. Chorvatsko 2 0 1 1 2:5 1

Připravujeme podrobnosti…

Skvělí Španělé vyškolili Itálii a získali vítězství 1:0 ve skupině B na mezinárodním fotbalovém turnaji. Zápas byl napínavý a plný emocí, ale rozhodující branku vstřelil Calafiori v 55. minutě vlastní brankou.

Španělsko hrálo s velkou chutí a odhodláním, což se projevilo i na výsledku. Tým měl vynikající výkony hráčů jako Simón, Carvajal, Pedri nebo Morata, kteří se podíleli na vítězství. Na druhé straně stál tým Itálie, který se snažil držet krok se soupeřem, ale nakonec nedokázal skórovat.

Zápas sledovalo 50 000 diváků, kteří byli svědky skvělého fotbalového výkonu obou týmů. Španělsko se tak posunulo na první místo tabulky skupiny B s 6 body, zatímco Itálie se drží na druhém místě s 3 body.

Další zápasy v této skupině budou rozhodující pro postup do další fáze turnaje. Španělsko a Itálie budou muset bojovat o každý bod, aby si zajistily postup do dalšího kola. Očekávají nás tedy zajímavé a napínavé fotbalové bitvy. Sledujte nás pro další podrobnosti a aktuality ze světa fotbalu.