Pomocí hledá třináctiletou sestru Voborníkové, kterou pátrá policie.

Pomocí hledá třináctiletou sestru Voborníkové, kterou pátrá policie.

Zuzana Voborníková je sestrou české biatlonistky Terezy. Česká reprezentantka se obrátila na veřejnost prostřednictvím sociálních sítí, aby lidé pomohli s hledáním její mladší sestry.

„Prosím, neviděl jste někdo moji ségru, od včera odpoledne ji hledáme. Kdo ji viděl nebo něco ví, volejte na policii,“ napsala Voborníková na svůj Instagram.

Zuzana Voborníková, sestra české biatlonistky Terezy Voborníkové, se obrátila na veřejnost prostřednictvím sociálních sítí s prosbou o pomoc při hledání své mladší sestry. Třináctiletá dívka je momentálně nezvěstná a rodina se obává o ní.

Tereza Voborníková sdílela fotografii své sestry a vyzvala veřejnost k tomu, aby se případně ozvala policii, pokud má někdo informace o jejím pobytu. „Prosím, neviděl jste někdo moji sestru, od včera odpoledne ji hledáme. Kdo ji viděl nebo něco ví, volejte na policii,“ napsala Voborníková na svém Instagramu.

Policie intenzivně pátrá po třináctileté dívce a vyzývá veřejnost k jakýmkoli informacím, které by mohly pomoci s jejím nalezením. Každá drobná stopa může být klíčová pro úspěšné nalezení nezvěstné dívky.

Pokud máte jakékoli informace ohledně pobytu třináctileté sestry Voborníkové, kontaktujte prosím policii nebo sdělte informace přímo rodině. Každá pomoc je v této situaci velmi cenná a může přispět k rychlému nalezení mladé dívky. Děkujeme všem za spolupráci a podporu při hledání nezvěstného člena rodiny.