Česká republika poražena Portugalskem 0:2 po vlastním gólu kuriozního charakteru.

Česká republika poražena Portugalskem 0:2 po vlastním gólu kuriozního charakteru.

Sledujte on-line přenos z utkání základní skupiny fotbalového mistrovství Evropy v Německu mezi Tureckem a Portugalskem.

Dnešní zápas mezi Tureckem a Portugalskem na fotbalovém mistrovství Evropy v Německu skončil vítězstvím Portugalska 2:0. Tento výsledek znamenal pro Turecko druhou porážku v základní skupině a Portugalsku zajistil postup do další fáze turnaje.

První gól zápasu padl v prvním poločase, když Cristiano Ronaldo proměnil pokutový kop. Druhý gól přidal Raphael Guerreiro v druhém poločase. Turecku se nepodařilo odpovědět a tak museli přijmout porážku.

Jedním z nejzajímavějších momentů zápasu byl kuriozní vlastní gól, který pomohl Portugalsku k vítězství. Turecký obránce nešťastně tečoval míč do vlastní branky, což znamenalo druhý gól pro Portugalsko.

Portugalsko tak potvrdilo svou roli favorita a ukázalo svou kvalitu na hřišti. Turecko se naopak musí zamyslet nad svými výkony a najít způsob, jak se zlepšit pro další zápasy.

Pokud jste nestihli sledovat zápas živě, můžete si přečíst online přenos a zjistit více informací o průběhu utkání. Fotbalové mistrovství Evropy nabízí mnoho vzrušení a emocí, takže nezapomeňte sledovat další zápasy a podporovat své oblíbené týmy.