Konflikt mezi ženskými skupinami v lesích Evropy: Anglické ženy se postavily proti bývalé přítelkyni Beka Walkera.

Konflikt mezi ženskými skupinami v lesích Evropy: Anglické ženy se postavily proti bývalé přítelkyni Beka Walkera.

Manželky a přítelkyně fotbalistů Anglie (kterým se na Ostrovech důvěrně říká Wags) projevily nevídanou solidaritu. Její adresátkou je Annie Walkerová, manželka hvězdy Manchesteru City, která se musí vypořádat se zájmem médií i velkými osobními problémy.

Walkerová si získala podporu řady partnerek Walkerových spoluhráčů. Zařadily se mezi ně Megan Pickfordová, Anouska Santosová či Tolami Bensonová. Tyto ženy se na sociálních sítích snaží vytvořit kolem Annie pomyslný obranný štít.

A co je ještě důležitější, shodly se na tom, že ji ochrání před případným střetem s Lauryn Goodmanovou.  I Walkerova bývalá milenka se totiž rozhodla osobně sledovat duel proti Slovensku.

„Jde o to, abychom stáli při někom, kdo potřebuje naši podporu. Annie si toho tolik prožila a to poslední, co potřebuje, je zbytečný stres v tak důležitém okamžiku,“ vysvětlila Pickfordová pro britský The Sun.

Walkerová nastoupila před startem šampionátu v doprovodu svých dětí do soukromého letadla mířícího do Německa a doufala, že si uprostřed anonymního davu dopřeje chvilku oddechu od neutuchajícího zájmu médií. Přítomnost na zápasech brala i jako určitou terapii, jak důstojně proplout hlubokou osobní krizí.

Jenže do hlediště v předchozích duelech Eura nakráčela i Goodmanová. Na utkání Anglie bezostyšně přivedla Walkerova syna Kaira.

Navíc ho navlékla do anglického dresu s nápisem „Daddy“ a číslem 2. To je číslo dresu, jaké 34letý obránce obléká v Manchesteru City i národním týmu.

„Nenechám se obětovat, šikanovat a cítit se jako padouch. Nebudu obětním beránkem,“ bránila se Goodmanová. Řada fanoušků ale její výlet na fotbal přisuzuje spíš snaze 33leté celebrity sociálních sítí být vidět.

Walkerová se přes náročnou situaci snaží ze všeho nejvíc udržet pohromadě svoji rodinu. „Známe Annie už dlouho. Jde o to ukázat, že stojíme při sobě, ať se děje, co se děje,“ poznamenala s nelíčeným respektem Bensonová.

Vyjádřením ženské solidarity byla společná fotka na Instagramu, kterou zveřejnila Dani Dyerová, partnerka Jarroda Bowena.

Zápas Anglie – Slovensko začíná v neděli v 18:00 a sledovat jej můžete v našem on-line přenosu ZDE.

Manželky a přítelkyně fotbalistů Anglie, známé jako Wags, nedávno projevily nevídanou solidaritu. Jejich pozornost se zaměřila na Annie Walkerovou, manželku hvězdy Manchesteru City, která se ocitla v centru pozornosti médií a osobních problémů.

Annie Walkerová získala podporu od řady partnerek Walkerových spoluhráčů, mezi které patří Megan Pickfordová, Anouska Santosová a Tolami Bensonová. Tyto ženy se snaží vytvořit kolem Annie pomyslný ochranný štít prostřednictvím sociálních sítí.

Nejdůležitější je, že se shodly na tom, že ji ochrání před možným střetem s Lauryn Goodmanovou. Walkerova bývalá milenka se totiž rozhodla osobně sledovat zápas proti Slovensku.

„Jde o to, abychom stáli při někom, kdo potřebuje naši podporu. Annie si prožila tolik stresu a poslední věcí, kterou teď potřebuje, je další zbytečný tlak v tak důležitém okamžiku,“ vysvětlila Pickfordová pro britský The Sun.

Walkerová nastoupila před začátkem šampionátu do soukromého letadla směřujícího do Německa společně se svými dětmi, doufajíc, že si tam najde chvilku oddechu od neustálého mediálního zájmu. Přítomnost na zápasech brala i jako terapii pro svou osobní krizi.

Avšak na stadionu se objevila i Goodmanová během předchozích duelů Eura. Na utkání Anglie přivedla Walkerova syna Kaira a navlékla ho do anglického dresu s nápisem „Daddy“ a číslem 2, které nosí 34letý obránce jak v Manchesteru City, tak i v národním týmu.

„Nenechám se obviňovat, šikanovat a cítit se jako padouch. Nebudu obětním beránkem,“ bránila se Goodmanová. Mnoho fanoušků však její účast na fotbale považuje za snahu 33leté celebrity zviditelnit se na sociálních sítích.

Walkerová se snaží udržet svou rodinu pohromadě navzdory náročné situaci. „Známe Annie už dlouho. Jde o to ukázat, že stojíme při sobě, ať se děje cokoli,“ poznamenala Bensonová s respektem.

Vyjádřením ženské solidarity byla společná fotka na Instagramu, kterou zveřejnila Dani Dyerová, partnerka Jarroda Bowena.

Zápas Anglie – Slovensko začíná v neděli ve 18:00 a můžete jej sledovat v online přenosu ZDE.