Ukrajinská tenistka překvapila neobvyklým stylem při přípravě na Wimbledon: Pózovala nahoře bez.

Ukrajinská tenistka překvapila neobvyklým stylem při přípravě na Wimbledon: Pózovala nahoře bez.

„Jaká čest reprezentovat Ukrajinu ve Vogue,“ vyťukala tenistka na sociální sítě k obrázku v ukrajinské verzi prestižního časopisu.

Ve speciální edici k olympijským hrám v něm pózuje jen v sukýnce bílé barvy, tradiční pro nadcházející Wimbledon. 

Nahý hrudník si rodačka z Kyjeva, jež v pátek oslavila dvaadvacáté narozeniny, zakrývá jen pažemi. 

Na legendárním travnatém turnaji si bude chtít osmnáctá hráčka světového pořadí vylepšit zatím nejlepší grandslamový výsledek, který si vytvořila letos postupem do čtvrtfinále Australian Open.

Kosťukové se v této sezoně daří, hned na dvou „pětistovkových“ turnajích WTA prošla až do finále.

V San Diegu podlehla Britce Katie Boulterové a ve Stuttgartu Jeleně Rybakinové z Kazachstánu, a tak k titulu z „dvěstěpadesátky“ v Austinu z loňského roku zatím druhý triumf na okruhu nepřidala.

Do Wimbledonu vstoupí Kosťuková zápasem proti Rebecce Šramkové ze Slovenska.

Ukrajinská tenistka Marta Kostyuk nedávno vyvolala pozornost svým nezvyklým photoshootem pro ukrajinskou verzi časopisu Vogue. Na snímcích, které byly zveřejněny v rámci speciální edice k olympijským hrám, se tenistka objevuje pouze v bílém sukně – tradičním outfitu pro nadcházející Wimbledon.

Na fotografiích Kostyuk předvádí svou štíhlou postavu a odvahu, když má na sobě pouze bílou sukni a pažitky zakrývající její nahý hrudník. Tento odvážný photoshoot přitáhl pozornost fanoušků i médií, zejména vzhledem k tomu, že tenistka nedávno oslavila své dvaadvacáté narozeniny.

Kostyuk se momentálně připravuje na legendární travnatý turnaj Wimbledon, kde se bude snažit vylepšit svůj dosavadní nejlepší výsledek na grandslamovém turnaji – postup do čtvrtfinále Australian Open. V letošní sezóně se jí dařilo dobře, když se probojovala až do finále dvou turnajů WTA s nižším počtem bodů.

Na Wimbledonu se Kostyuk poprvé utká s Rebeccou Šramkovou ze Slovenska. Fanoušci tenisu tak mohou očekávat napínavé zápasy a zajímavé vystoupení od této mladé ukrajinské hvězdy.