Remíza mezi Německem a Dánskem s kontroverzním zrušeným gólem z videa

Remíza mezi Německem a Dánskem s kontroverzním zrušeným gólem z videa

Sledujte on-line přenos z osmifinále fotbalového mistrovství Evropy v Německu mezi Německem a Dánskem.

Dnes se konal zápas osmifinále fotbalového mistrovství Evropy mezi Německem a Dánskem. Zápas skončil remízou 0:0, ale nebyl bez kontroverze. Domácí tým Německo se zdálo, že skóroval, když dostal míč do sítě, ale gól byl zrušen po použití videa.

Video rozhodčí ukázalo, že hráč Německa byl v ofsajdu při zakončení a gól byl tedy správně zrušen. Tato situace vyvolala diskuzi o použití technologie VAR (Video Assistant Referee) ve fotbale a o tom, jak může ovlivnit výsledek zápasu.

Osmifinále bylo velmi napínavé a oba týmy bojovaly o postup do čtvrtfinále. Dánsko se ukázalo jako tvrdý soupeř a dokázalo držet krok s favorizovaným Německem. Oba týmy měly své šance na vstřelení gólu, ale nakonec se skóre neměnilo a zápas skončil nerozhodně.

Německo a Dánsko tak budou muset rozhodnout svůj postup do čtvrtfinále prostřednictvím penaltového rozstřelu. Fanoušci obou týmů jsou napjatí a netrpělivě očekávají výsledek tohoto dramatického zápasu.

Sledujte osmifinále fotbalového mistrovství Evropy mezi Německem a Dánskem online a buďte svědky toho, jak se rozhodne o postupu do další fáze turnaje. Buďte připraveni na napínavé okamžiky a možná i nějaké kontroverze, které mohou tento zápas doprovázet.