Český bojovník Tomáš Dvořák opouští elitní organizaci UFC kvůli nesouhlasu s termíny zápasů.

Český bojovník Tomáš Dvořák opouští elitní organizaci UFC kvůli nesouhlasu s termíny zápasů.

V UFC strávil čtyři a půl roku, během nichž absolvoval šest utkání muší váhové kategorie s bilancí tří výher a tří porážek na body. Další plány zatím nezveřejnil.

„Už nejsem součástí UFC, je to oficiální,“ potvrdil dvaatřicetiletý Dvořák.

„Pro mě to byla obrovská zkušenost, užili jsme si tam spoustu dobrodružství, spoustu radosti i zklamání. A teď už začne zase nějaká nová cesta,“ doplnil.

Postěžoval si, že mu UFC poslala několik zápasových termínů, aniž brala v úvahu jeho zdravotní stav.

„Po dlouhých debatách s manažerem Patrikem Kinclem jsme se rozhodli, že je na čase jít dál, rozvázali jsme smlouvu a vydali se vlastní cestou,“ uvedl.

Návrat přesto nevyloučil. „Věřím, že si moje zápasy budete užívat i nadále, protože chci zápasit ještě spoustu let,“ uvedl Dvořák.

„Doléčím všechny bolístky a vrátím se ve velkém stylu. Možná se jednou vrátím do UFC, ale zatím plánuji jiné věci,“ dodal fighter, který si v profesionálním MMA připsal 20 vítězství a pět porážek.

Český bojovník Petr Dvořák opouští elitní organizaci UFC po čtyřech a půl letech. Během svého působení v UFC absolvoval šest zápasů ve váhové kategorii s bilancí tří výher a tří porážek na body. Dvořák však nesouhlasil s termíny zápasů, které mu byly nabídnuty, a rozhodl se ukončit spolupráci s UFC.

„Děkuji UFC za obrovskou zkušenost, za dobrodružství, radost i zklamání. Teď se ale chystám na novou cestu,“ uvedl Dvořák poté, co oficiálně potvrdil svůj odchod z organizace. Podle něj mu UFC poslalo několik termínů zápasů, aniž by bralo v úvahu jeho zdravotní stav. Po dlouhých debatách s manažerem Patrikem Kinclem se rozhodli rozvázat smlouvu a vydat se každý svou vlastní cestou.

I když Petr Dvořák opouští UFC, nevylučuje možnost návratu do organizace v budoucnu. „Chci zápasit ještě spoustu let, doléčím všechny bolístky a vrátím se ve velkém stylu. Možná se jednou vrátím do UFC, ale zatím plánuji jiné věci,“ dodal český bojovník.

Petr Dvořák má za sebou 20 výher a 5 porážek v profesionálním MMA. Fanoušci si tak mohou být jisti, že se od něj ještě určitě dočkají zajímavých zápasů a výkonů na profesionální scéně.