Remíza mezi Anglií a Švýcarskem skončila 0:0. Xhaka a jeho spoluhráči vyřadili mistry Evropy a věří si i na vicemistry.

Remíza mezi Anglií a Švýcarskem skončila 0:0. Xhaka a jeho spoluhráči vyřadili mistry Evropy a věří si i na vicemistry.

Sledujte on-line přenos ze čtvrtfinále fotbalového mistrovství Evropy v Německu mezi Anglií a Švýcarskem.

Dnes se ve čtvrtfinále fotbalového mistrovství Evropy v Německu střetly týmy Anglie a Švýcarska. Zápas skončil remízou 0:0 a rozhodovalo se až v penaltovém rozstřelu. Švýcarský tým v něm nakonec zvítězil a postoupil do semifinále, kde se utká s dalším silným soupeřem.

Švýcarský tým, vedený hráči jako Granit Xhaka, ukázal svou sílu a odhodlání porazit i takové soupeře jako jsou mistry Evropy. Jejich výkon ve čtvrtfinále byl skvělý a zaslouženě si zajistili postup do další fáze turnaje.

Na druhé straně Anglie, která byla jedním z favoritů na celkové vítězství, se musí po této porážce rozloučit s nadějemi na zisk titulu. I přesto však ukázali svůj talent a bojovnost během celého turnaje.

Švýcarsko nyní věří, že mohou jít ještě dál a porazit i vicemistry Evropy. Jejich sebevědomí je na vzestupu a jejich fanoušci doufají, že jejich tým dokáže překonat i tento silný soupeř.

Sledujte tedy nadcházející zápasy a buďte svědky napínavých momentů na fotbalovém mistrovství Evropy v Německu. Každý zápas může přinést nečekané obraty a překvapení, takže se máme na co těšit!