Anglická hvězda objevila lék na smutek z chybějící účasti na Euru.

Anglická hvězda objevila lék na smutek z chybějící účasti na Euru.

Attwoodová zveřejnila dojemnou fotografii svého těhotenského bříška s popiskem: ‚Napůl ze mě, napůl z tebe – nesmírné požehnání.‘.

Grealish se přidal s vlastním příspěvkem a nazval ho: „Největší životní požehnání.“

Oznámení přilákalo blahopřejné vzkazy od přátel a kolegů fotbalistů. Spoluhráč z reprezentace Jude Bellingham oznámení šťastné zprávy komentoval: ‚Gratuluji, brácho!‘. Také anglický kapitán Harry Kane dodal: ‚Gratuluji!!!‘.

Grealish a Attwoodová se znají ze školy v Solihullu. Přestože se osmadvacetiletý Grealish ke svému velkému rozčarování nedostal do konečné anglické reprezentace na Euro, našel útěchu v tom, že trávil čas se svojí vyvolenou.

Pár si nedávno užíval dovolenou na Sardinii. Předtím Grealish absolvoval výlet do Dubaje, zatímco Sasha pobývala v Cheshire. Další společný výlet se jim však podařilo vtěsnat hned po skončení sezony Manchesteru City.

Sasha je životní oporou po celou dobu Grealishovy kariéry. Stála při něm během jeho působení v Aston Ville i po přestupu do Manchesteru City v roce 2021.

Influencerka a úspěšný fotbalista si společně zajistili řadu lukrativních sponzorských smluv, včetně Grealishovy sedmimístného kontraktu se společností Pepsi a smluv se společnostmi Puma a Gucci.

Attwoodová je modelkou už od svých 13 let, je pod křídly prestižní agentury Elite Model Management a spolupracuje se špičkovými značkami, jako je L’Oreal, a teď propaguje i řadu těhotenského oblečení Boohoo.

Loni v prosinci prožili pár děsivou zkušenost, když byl jejich dům vykraden ve chvíli, kdy Grealish hrál ligový zápas v dresu City. Během zlodějského nájezdu přišli o hodinky a šperky v hodnotě jednoho milionu liber.

Jack Grealish, anglický fotbalový talent, nedostal možnost reprezentovat svou zemi na letošním Euru, ale našel útěchu ve svém osobním životě. Společně se svou partnerkou Sashou Attwoodovou oznámili radostnou zprávu – čekají společně dítě. Attwoodová sdílela dojemnou fotografii svého těhotenského bříška s popiskem: ‚Naplň ze mě, naplň z tebe – nesmírné požehnání.‘ Grealish se přidal s vlastním příspěvkem nazvaným „Největší životní požehnání.“

Toto oznámení přilákalo blahopřejné vzkazy od přátel a kolegů fotbalistů. Jude Bellingham, spoluhráč z reprezentace, napsal: ‚Gratuluji, brácho!‘ Kapitán anglické reprezentace Harry Kane dodal: ‚Gratuluji!!!‘ Grealish a Attwoodová se znají již od školy v Solihullu a i přes Grealishovo zklamání z neúčasti na Euru našli radost ve společném očekávání potomka.

Pár nedávno strávil dovolenou na Sardinii a po skončení fotbalové sezóny si užili další společný výlet. Sasha je pro Grealishe oporou po celou dobu jeho kariéry, ať už hrál za Aston Villu nebo nyní za Manchester City. Oba si společně zajistili lukrativní sponzorské smlouvy, jako je Grealishův kontrakt se společností Pepsi nebo spolupráce s Pumou a Gucci.

Sasha Attwoodová je modelkou od svých 13 let a spolupracuje s prestižní agenturou Elite Model Management. Kromě toho propaguje těhotenské oblečení Boohoo a spolupracuje s dalšími špičkovými značkami, jako je L’Oreal. Pár nedávno zažil nepříjemnou zkušenost, když byl jejich dům vykraden během Grealishova ligového zápasu. Zloději ukradli hodinky a šperky v hodnotě jednoho milionu liber.