Vekičová nedosáhla na vítězství ve Wimbledonu, její sen se nesplnil

Vekičová nedosáhla na vítězství ve Wimbledonu, její sen se nesplnil

Aktualizujeme…

Tenisový grandslam Wimbledon v Londýně (tráva, dotace 50 milionů liber):

Ženy:

Dvouhra – čtvrtfinále: Vekičová (Chorv.) – Sunová (N. Zél.) 5:7, 6:4, 6:1.

Na letošním tenisovém grandslamu Wimbledonu došlo k dramatickému zápasu mezi Petrou Vekičovou z Chorvatska a Emmou Sunovou z Nového Zélandu. Vekičová, která byla považována za jednu z favoritů turnaje, se utkala s mladou a talentovanou Sunovou ve čtvrtfinále ženské dvouhry.

Zápas byl plný emocí a napětí, přičemž obě hráčky podaly skvělý výkon. Sunová dokázala vyhrát první set, ale Vekičová se nevzdala a dokázala otočit průběh zápasu ve svůj prospěch. Nakonec zvítězila s výsledkem 5:7, 6:4, 6:1 a postoupila do semifinále.

Pro Nový Zéland to byla velká ztráta, jelikož Sunová byla poslední nadějí na zisk titulu pro tuto zemi. Nicméně, mladá hráčka ukázala svůj talent a bojovnost na dvorcích Wimbledonu a určitě ještě uvidíme mnoho skvělých výkonů od ní v budoucnosti.

Vekičová se tak posunula do další fáze turnaje a bude bojovat o své místo ve finále. Její výkon na Wimbledonu již teď získal uznání od fanoušků i odborníků a je jasné, že je ve skvělé formě.

Takže i když novozélandský sen o triumfu na Wimbledonu skončil, stále máme spoustu zajímavých zápasů a překvapení před sebou. Tenisový svět je plný nečekaných momentů a každý zápas může přinést nové emoce a vzrušení. Držme tedy palce všem hráčům a těšme se na další skvělé tenisové akce na Wimbledonu.