Finále Wimbledonu s emocionálním zakončením: Trofej předá princezna Kate vítězi.

Finále Wimbledonu s emocionálním zakončením: Trofej předá princezna Kate vítězi.

Princezninu účast na finále v All England Clubu potvrdil Kensingtonský palác. Kate je již osm let patronkou wimbledonského tenisového klubu a také tamního Croquet Clubu.

Zatímco Kate bude v Londýně, její manžel princi William bude v Berlíně na finále fotbalového Eura fandit anglickému týmu, který se utká se Španělskem. William fotbalistům už dnes poslal povzbuzující zprávu. „Ukažte světu, co ve vás je. Věříme vám. W.“

Finále Wimbledonu bude mít letos velmi emotivní dohru, protože trofej pro vítěze předá princezna Kate. Tato informace byla potvrzena ze strany Kensingtonského paláce. Princezna Kate je již osm let patronkou wimbledonského tenisového klubu a také tamního Croquet Clubu.

Zatímco Kate bude v Londýně, její manžel princ William bude v Berlíně na finále fotbalového Eura fandit anglickému týmu, který se utká se Španělskem. William fotbalistům již dnes poslal povzbuzující zprávu: „Ukažte světu, co ve vás je. Věříme vám. W.“

Je jasné, že oba členové královské rodiny budou tento víkend velmi zaneprázdnění podporou svých oblíbených sportů. Nicméně, jejich přítomnost na tak prestižních událostech jako je finále Wimbledonu a finále fotbalového Eura, ukazuje jejich vášeň pro sport a podporu britských týmů.

Je tedy jisté, že finále Wimbledonu bude letos mít zvláštní atmosféru díky účasti princezny Kate a předání trofeje vítězi. Fanoušci tenisu i královské rodiny se mohou těšit na nezapomenutelný závěr tohoto prestižního turnaje.