Klub MLS nabízí fanouškům odškodnění v případě, že Messi nenastoupí

Klub MLS nabízí fanouškům odškodnění v případě, že Messi nenastoupí

Diváci v takovém případě obdrží podle agentury Reuters voucher na 100 nebo 250 dolarů (v přepočtu asi 2300 či 5800 korun), který budou moci vyměnit za vstupenky na příští sezonu.

I stodolarový voucher jim vyjde hned na několik lístků, pokud se spokojí s levnějšími místy.

Mistr světa Messi chyběl v sestavě Miami v Chicagu v závěru loňského ročníku, podle oficiálního vysvětlení kvůli zdravotním potížím. Říjnový zápas Fire proti Interu byl vyprodaný, do hlediště stadionu Soldier Field dorazilo přes 62 tisíc diváků.

Dnes se oba týmy utkají na Floridě a osminásobný držitel Zlatého míče ani tentokrát nenastoupí. V nedělním finále Copy América si sedmatřicetiletý Messi poranil kotník a v 66. minutě musel střídat. Argentina i bez svého kapitána porazila Kolumbii 1:0 po prodloužení a obhájila trofej.

Diváci v Chicagu nicméně již Messiho v akci viděli. V přípravě na jihoamerický šampionát tam v červnu nastoupil v argentinském dresu proti Ekvádoru.

Klub MLS nabízí fanouškům odškodnění v podobě voucherů v hodnotě 100 nebo 250 dolarů za nepřítomnost Lionela Messiho v zápasech. Tato nabídka přichází poté, co argentinský fotbalový mistr světa chyběl v sestavě Miami v nedávném zápase proti Chicagu kvůli zdravotním potížím.

Diváci, kteří si zakoupili vstupenky na vyprodaný zápas mezi Miami a Interem, mohou nyní využít tuto nabídku a získat voucher na další zápasy v sezoně. I když se zdá, že stodolarový voucher může být málo, pokud se diváci rozhodnou pro levnější místa, mohou si za něj zakoupit několik lístků.

Messi, sedmatřicetiletý držitel Zlatého míče, se nedostal do sestavy ani v dnešním zápase na Floridě. V nedávném finále Copa América si Messi poranil kotník a musel být střídán ve 66. minutě. I přes jeho absenci Argentina porazila Kolumbii 1:0 po prodloužení a obhájila trofej.

I když Messi nebyl přítomen v nedávných zápasech, diváci v Chicagu měli možnost vidět ho v akci během přípravného zápasu proti Ekvádoru v červnu. Messi je jedním z nejuznávanějších fotbalistů současnosti a jeho absence ve hře může být pro fanoušky zklamáním, ale klub MLS se snaží tuto situaci kompenzovat nabídkou voucherů na další zápasy.