Sešívaní remizovali se Slováckem 0:0 při zahájení sezony, Bořil nastoupil v základní sestavě, Chorý byl na lavičce.

Sešívaní remizovali se Slováckem 0:0 při zahájení sezony, Bořil nastoupil v základní sestavě, Chorý byl na lavičce.

Sledujte on-line přenos z prvního kola fotbalové Chance Ligy mezi Slováckem a Slavií Praha.

Dnes se koná první zápas fotbalové Chance ligy mezi týmy Slovácko a Slavia Praha. Tento zápas je velmi očekávaný, protože oba týmy mají silné soupisky a fanoušci se mohou těšit na zajímavé a vyrovnané utkání.

Slovácko je domácím týmem a bude hrát na svém stadionu. Tým má za sebou náročnou přípravu a je připraven bojovat o body proti silnému soupeři. Na druhé straně Slavia Praha přijede do Slovácka s ambicí získat vítězství a začít sezonu vítězně.

Na hřišti se můžeme těšit na zajímavé souboje mezi hráči obou týmů. Jedním z hráčů, na kterého se fanoušci mohou těšit, je také Jan Bořil, který nastoupí v základní sestavě Slavie. Na lavičce bude sedět Michal Chorý, který může být klíčovým hráčem pro Slavii v průběhu zápasu.

Pokud nemůžete být přítomni na stadionu, nezoufejte. Zápas můžete sledovat online a podpořit svůj tým z pohodlí vašeho domova. Buďte připraveni na napínavé okamžiky a držte palce svému oblíbenému týmu.

Těšíme se na skvělé fotbalové utkání mezi Slováckem a Slavií Praha a doufáme, že se fanoušci budou moci radovat z kvalitního fotbalu a zajímavých momentů na hřišti. Ať vyhraje ten lepší!