FC Kodaň ohrožuje Baník, Boleslav by se mohla střetnout s Varnou nebo Hapoel.

FC Kodaň ohrožuje Baník, Boleslav by se mohla střetnout s Varnou nebo Hapoel.

Úvodní zápasy jsou na programu 8. srpna, odvety o týden později. Baník by začal na soupeřově hřišti, Mladá Boleslav doma. Rozhodl o tom dnešní los ve švýcarském sídle UEFA v Nyonu.

Oba čeští zástupci v Konferenční lize rozehrají ve čtvrtek domácími duely 2. předkolo. Baník přivítá arménský tým Urartu, do Mladé Boleslavi zavítá litevský Transinvest. Odvety se hrají 1. srpna.

Na cestě do hlavní fáze soutěže by Středočeši i Slezané museli přejít přes tři protivníky.

České týmy Baník Ostrava a Mladá Boleslav se připravují na své úvodní zápasy v evropských pohárech. Baník se utká s arménským týmem Urartu, zatímco Mladá Boleslav narazí na litevský Transinvest.

Oba týmy budou hrát ve čtvrtek domácí zápasy 2. předkola Konferenční ligy. Baník začne na soupeřově hřišti, zatímco Mladá Boleslav bude hrát doma. Odvety se odehrají 1. srpna.

Aby se dostaly do hlavní fáze soutěže, musely by oba týmy překonat tři soupeře. Baníku hrozí střetnutí s FC Kodaň, zatímco Mladá Boleslav by mohla narazit na týmy jako Varna nebo Hapoel.

České fotbalové fanoušky tak čekají zajímavé a napínavé zápasy, ve kterých budou oba týmy bojovat o postup do dalších fází evropských pohárů. Držme tedy našim týmům palce a přejme jim hodně úspěchů na jejich cestě za evropskými úspěchy.