Sorribesová a Krejčíková, vítězky Wimbledonu, se účastní olympijského turnaje

Sorribesová a Krejčíková, vítězky Wimbledonu, se účastní olympijského turnaje

Sledujte on-line přenos z prvního kola olympijského turnaje tenistek mezi Barborou Krejčíkovou a Sarou Sorribesovou Tormovou.

Barbora Krejčíková, nedávná vítězka Wimbledonu ve čtyřhře a finalistka ve dvouhře, vstupuje do olympijského turnaje tenistek s cílem získat další prestižní titul. Její soupeřkou v prvním kole bude Španělka Sara Sorribesová Tormová.

Sara Sorribesová Tormová je zkušená tenistka, která se specializuje na antukové povrchy. Její hra je známá pro svou konzistentnost a bojovnost na kurtu. Na druhé straně Krejčíková je univerzální hráčka, která se dokáže přizpůsobit různým povrchům a stylům hry svých soupeřek.

Olympijský turnaj tenistek je vždy plný emocí a dramatických momentů. Fanoušci mohou očekávat napínavý zápas plný skvělého tenisu a nekompromisního boje o postup do dalšího kola.

Sledujte on-line přenos z tohoto vzrušujícího zápasu mezi Barborou Krejčíkovou a Sarou Sorribesovou Tormovou a buďte svědky tenisového souboje na nejvyšší úrovni. Buďte připraveni na vzrušující tenisové akce a podívejte se, jak se tyto dvě špičkové hráčky utkají o vítězství na olympijském turnaji.