Vítězka Wimbledonu Barbora Krejčíková hraje v Paříži proti nevyzpytatelné Číňance Wang.

Vítězka Wimbledonu Barbora Krejčíková hraje v Paříži proti nevyzpytatelné Číňance Wang.

Sledujte on-line přenos z utkání druhého kola olympijského turnaje tenistek mezi Barborou Krejčíková a Sin-jü Wang z Číny.

Barbora Krejčíková, vítězka Wimbledonu, se v Paříži utká s nevyzpytatelnou Číňankou Sin-jü Wang v druhém kole olympijského turnaje tenistek. Toto zajímavé utkání můžete sledovat online a podpořit naši českou tenistku.

Barbora Krejčíková je momentálně jednou z nejlepších tenistek na světě a její vítězství na Wimbledonu to jen potvrdilo. Svoji kvalitu a sílu ukázala v mnoha zápasech a fanoušci se mohou těšit na další skvělé výkony od této talentované hráčky.

Sin-jü Wang z Číny je také velmi talentovaná tenistka, která dokáže překvapit svým herním stylem. Její nevyzpytatelná hra a bojovný duch ji činí nebezpečnou soupeřkou pro každou hráčku na okruhu.

Toto utkání slibuje napínavé momenty a skvělý tenis od obou hráček. Sledujte online přenos a buďte svědky toho, jak se naše česká tenistka postaví tváří v tvář Sin-jü Wang a bude bojovat o další postup v turnaji.

Podpořme Barbora Krejčíkovou v jejím úsilí a držme jí palce, aby dosáhla dalšího úspěchu na olympijském turnaji. Buďme hrdí na naši tenistku a fanděme jí po celou dobu zápasu. Ať žije tenis a ať žije sport!