Střet Djokoviče a Nadala v Paříži: Souboj tenisových velikánů na Roland Garros.

Střet Djokoviče a Nadala v Paříži: Souboj tenisových velikánů na Roland Garros.

Sledujte on-line přenos z utkání druhého kola olympijského turnaje tenistů mezi Novakem Djokovičem ze Srbska a Rafaelem Nadalem ze Španělska.

Novak Djokovič a Rafael Nadal jsou dva z největších tenisových hráčů současnosti a jejich souboje jsou vždy velkým lákadlem pro fanoušky tenisu. Tentokrát se oba setkají v rámci olympijského turnaje tenistů, kde budou bojovat o postup do dalšího kola.

Djokovič a Nadal mají mezi sebou dlouhou historii vzájemných zápasů a jejich souboje jsou vždy napínavé a plné tenisového umění. Oba hráči jsou držiteli mnoha grandslamových titulů a jejich technické dovednosti na kurtu jsou obdivuhodné.

Olympijské hry jsou pro tenisty vždy zvláštní událostí a bojovat o medaili pro svou zemi je pro ně obrovskou ctí. Djokovič a Nadal jsou oba velkými patrioty a jejich bojovný duch na kurtu je nakažlivý pro fanoušky.

Pokud jste tenisovým fanouškem, určitě nechcete minout tento střet tenisových titánů. Sledujte on-line přenos z utkání druhého kola olympijského turnaje tenistů mezi Novakem Djokovičem a Rafaelem Nadalem a buďte svědkem jednoho z největších hitů her.