Zverev poráží Macháče v prvním setu 1:0.

Zverev poráží Macháče v prvním setu 1:0.

Sledujte on-line přenos z utkání druhého kola olympijského turnaje tenistů mezi Tomášem Macháčem a Alexanderem Zverevem z Německa.

Dnes se koná velké utkání druhého kola olympijského turnaje tenistů mezi českým hráčem Tomášem Macháčem a německým favoritem Alexanderem Zverevem. Zatímco Macháč je relativně nováčkem na profesionální tenisové scéně, Zverev je jedním z nejlepších hráčů světa a patří mezi hlavní favority na zisk zlaté medaile.

První set tohoto utkání již proběhl a patřil německému hráči Zverevovi, který ukázal svou kvalitu a dominanci na kurtu. Macháč se sice snažil držet krok, ale Zverevův výkon byl jednoduše příliš silný. Německý hráč si tak zajistil vedení a ukázal, proč je považován za jednoho z nejlepších hráčů současnosti.

Pro fanoušky tenisu je toto utkání skvělou příležitostí sledovat souboj mezi zkušeným favoritem a mladým talentovaným hráčem. Oběma tenistům jde o vítězství a postup do dalšího kola, což zaručuje napínavý a vyrovnaný zápas.

Pokud jste fanouškem tenisu nebo jen sledujete olympijské hry, nezapomeňte sledovat on-line přenos z tohoto zajímavého utkání mezi Macháčem a Zverevem. Bude to určitě skvělý tenisový zážitek plný emocí, vzrušení a skvělých míčových výměn. Držme palce našemu českému hráči Macháčovi a uvidíme, jak se mu bude dařit proti silnému soupeři Zverevovi.