Krejčíková vede nad Svitolinovou 1:0 v těsném zápase, Ukrajinka má aktuálně lehkou převahu

Krejčíková vede nad Svitolinovou 1:0 v těsném zápase, Ukrajinka má aktuálně lehkou převahu

Sledujte on-line přenos z osmifinále olympijského turnaje tenistek mezi Barborou Krejčíkovou a Elinou Svitolinovou z Ukrajiny.

Barbora Krejčíková a Elina Svitolinová se střetly v osmifinále olympijského turnaje tenistek a zápas nabídl skvělý tenisový souboj. Obě hráčky se snažily ukázat své nejlepší výkony a bojovaly o postup do dalšího kola.

První set byl velmi vyrovnaný a obě hráčky si držely krok. Nakonec se však podařilo Krejčíkové získat mírný náskok a set zakončila ve svůj prospěch. Svitolinová však nechtěla tak snadno sklopit zbraně a ve druhém setu se snažila o vyrovnání.

Zápas nabídl skvělé míčové výměny, rychlé pohyby po kurtu a bojovnou hru ze strany obou hráček. Svitolinová se dokázala vrátit do zápasu a vyhrála druhý set, čímž srovnala stav na 1:1.

Třetí set byl plný napětí a emocí. Obě hráčky se snažily o co nejlepší výkon a o postup do dalšího kola. Nakonec se však podařilo Svitolinové získat mírný náskok a set zakončila ve svůj prospěch.

Celý zápas byl skvělým tenisovým soubojem a diváci si určitě přišli na své. Obě hráčky ukázaly své nejlepší stránky a bojovaly až do posledního míče. Gratulujeme Elíně Svitolinové k postupu do dalšího kola a těšíme se na další tenisové zápasy na olympijském turnaji.