Největší akční hra v duchu Johna Wicka získává popularitu na sociálních sítích.

Největší akční hra v duchu Johna Wicka získává popularitu na sociálních sítích.

Sice skončila ve střelbě na vzdálenost deseti metrů stříbrná za svou krajankou a velkou kamarádkou Oh Ye-jin, co se týče dosahu a slávy je ovšem Kim Ye-ji jednoznačnou vítězkou.

A navíc jednou z nejvýraznějších postav celého dosavadního průběhu her ve francouzské metropoli.

Může za to virální šíření záběrů jejího chladnokrevného střeleckého stylu. 

Časopis GQ, který se primárně zaměřuje na módu a styl, okamžitě vyhlásil Kim za první „průlomovou stylovou hvězdu“ letošních her.

„Kim jako by vypadla do reálného světa ze cyberpunkové fanfikce a co víc, její olympijské vystoupení obsahovalo dostatek osobních detailů,“ zmínila autorka Eileen Cartterová. Konkrétně měla na mysli plyšového sloníka patřícího pětileté dcerce Korejky.

Hračku nosí střelkyně ležérně zavěšenou u pasu. „Podobné detaily by dokonce mohly orámovat celý příběh její teoretické postavy,“ dodala.

Světová rekordmanka ve střelbě ze vzduchové pistole na vzdálenost pětadvaceti metrů si vysloužila i přirovnání k filmovým postavám.

Třeba k tajemnému zabijákovi Johnu Wickovi, jehož už ve čtyřech úspěšných celovečerních filmech nezapomenutelně ztvárnil herec Keanu Reeves. Nebo k Terminátorovi, legendárnímu robotovi s tváří a tělem Arnolda Schwarzeneggera.

Korejku už fanoušci stihli označit za „největší drsňačku her“ nebo „nejvíc cool postavu olympiády“. 

Po jejím olympijském představení se sítěmi začalo šířit video z květnového světového šampionátu.

Korejská hvězda na něm překonala světový rekord zcela nonšalantním a chladnokrevným způsobem.

Ve střelbě na pětadvacet metrů bude i na olympiádě největší favoritkou. Ze stříbra na krátkou vzdálenost rozhodně zklamaná nebyla. Měla radost za devatenáctiletou zlatou kamarádku.

„Je jako moje mladší sestra, pořád se o ni chci starat a být tu pro ni. Takže když vyhrála, byla jsem velmi šťastná. Nevidím ji jako svou rivalku,“ řekla po prvním olympijském klání.

Kim Ye-ji se stala jednou z nejvýraznějších postav letošních olympijských her v Tokiu. Sice skončila ve střelbě na stříbrné pozici za svou krajankou Oh Ye-jin, ale co se týče dosahu a slávy, je Kim Ye-ji jednoznačnou vítězkou. Její chladnokrevný styl a úspěchy ji katapultovaly na vrchol popularity a staly se virálním hitem sociálních sítí.

Časopis GQ ji dokonce označil za první „průlomovou stylovou hvězdu“ letošních her. Její vystoupení na olympiádě obsahovalo dostatek osobních detailů, jako například plyšového sloníka, kterého nosí u pasu. Tento detail dokázal podtrhnout celkový dojem z Kim a dodat jí ještě více charismatu.

Kim Ye-ji se stala světovou rekordmankou ve střelbě ze vzduchové pistole na vzdálenost pětadvaceti metrů a fanoušci ji již přirovnávají k filmovým postavám jako je John Wick nebo Terminátor. Je označována za „největší drsňačku her“ a „nejvíc cool postavu olympiády“.

Po jejím skvělém vystoupení na olympijských hrách se sítěmi začalo šířit video z květnového světového šampionátu, kde Kim Ye-ji překonala světový rekord zcela nonšalantním způsobem. S jejím talentem a chladnokrevností se stala největší favoritkou ve střelbě na pětadvacet metrů i na olympiádě.

I přes své úspěchy zůstává Kim skromná a podporuje své kolegyně. Po olympijském klání prohlásila, že Oh Ye-jin je jako její mladší sestra a ráda se o ni stará. Jejich přátelství a vzájemná podpora jsou inspirací pro mnohé fanoušky i sportovce. Kim Ye-ji si tak získala nejen titul světové rekordmanky, ale i srdce mnoha lidí po celém světě.