Sparta vyzve rumunský FCSB ve třetím předkole Ligy mistrů po sedmi letech od posledního setkání.

Sparta vyzve rumunský FCSB ve třetím předkole Ligy mistrů po sedmi letech od posledního setkání.

Pražané ve 2. předkole vyřadili irský Shamrock Rovers po výhrách 2:0 venku a 4:2 doma. Obhájci českého titulu sehrají úvodní duel s úřadujícím rumunským mistrem v úterý na Letné, odveta je na programu o týden později.

Sparta Praha se po sedmi letech opět dostala do třetího předkola Ligy mistrů a tentokrát se utká s rumunským týmem FCSB. Po úspěšném postupu přes irský tým Shamrock Rovers, kdy Sparta zvítězila venku 2:0 a doma 4:2, se nyní připravuje na další náročný soupeř.

První zápas proti FCSB se odehraje v úterý na Letné a odveta pak proběhne týden později. Sparta bude chtít navázat na své úspěchy z minulých zápasů a postoupit do dalšího kola kvalifikace Ligy mistrů.

Rumunský tým FCSB bude určitě tvrdým oříškem pro Spartu, ale fanoušci doufají, že jejich tým dokáže překonat tento soupeř a postoupit dále v evropských pohárech. Přijďte podpořit Spartu do hlediště nebo sledujte zápasy živě a držte palce našim hráčům!

Sparta Praha má za sebou skvělou formu a doufejme, že si ji udrží i v nadcházejících zápasech. Držme našim hráčům palce a věřme, že nás budou moci ještě dlouho reprezentovat v evropských soutěžích. Buďme hrdí na náš tým a podpořme ho v boji o další úspěchy!