Macháč a Pavlásek mohou ve čtvrtfinále zajistit medaili proti Američanům.

Macháč a Pavlásek mohou ve čtvrtfinále zajistit medaili proti Američanům.

Sledujte on-line přenos ze semifinále olympijského turnaje tenistů ve čtyřhře mezi dvojicemi Macháč, Pavlásek a Krajicek, Ram z USA.

Dnes se můžete těšit na napínavé semifinále olympijského turnaje tenistů ve čtyřhře, kde se utkají česká dvojice Macháč a Pavlásek proti americkému týmu Krajicek a Ram. Tato dvojice má možnost zajistit si medaili a vybojovat postup do finále.

Macháč a Pavlásek jsou velmi talentovaní tenisté, kteří se již v minulosti ukázali svůj potenciál. Jejich soupeři, americký tým Krajicek a Ram, však nebudou chtít svou šanci na medaili nechat jen tak bez boje. Očekává se tedy velmi vyrovnané a napínavé utkání.

Pokud se chcete připojit k sledování tohoto důležitého zápasu, můžete si ho přenést online a podpořit naše české hráče. Buďte u toho, ať už jste fanoušci tenisu nebo jen milovníci sportu obecně. Tento zápas slibuje skvělou podívanou a emocionální zážitek.

Držme našim hráčům palce a doufejme, že si ve výsledku odnesou medaili z olympijských her. Sledujte tento zápas živě a buďte svědky sportovního vzrušení na nejvyšší úrovni.