Hermannová a Štochlová v Paříži po vítězství nad Francouzkami v play off

Hermannová a Štochlová v Paříži po vítězství nad Francouzkami v play off

V prvním setu se Hermannová se Štochlovou díky pětibodové šňůře ujaly vedení 11:6 a náskok pak ještě navýšily. Do druhé sady naopak vstoupily v bouřlivé atmosféře lépe Francouzky. Češky dokázaly manko smazat, jenže po technickém timeoutu domácí pár znovu odskočil a vyrovnal.

V tie-breaku předvedly Češky za stavu 6:6 při podání Hermannové čtyřbodovou šňůru a Chamereauová si vzala pauzu na ošetření. Po ní se Francouzky přiblížily na dva body, ale to bylo z jejich strany vše. Hermannová se Štochlovou se po dvou porážkách dočkaly premiérové výhry.

Volejbalový pár Hermannová se Štochlovou nedávno zaznamenal významné vítězství nad francouzskými soupeřkami v play off turnaje. Jejich úspěch byl zaznamenán v prvním setu, kdy se díky pětibodovému náskoku rychle ujaly vedení 11:6 a následně si ho udržely.

Avšak ve druhé sadě se situace obrátila a francouzské hráčky začaly lépe. Podařilo se jim smazat manko a vyrovnat stav. Nicméně po technickém timeoutu se český pár opět dostal do vedení a vyrovnal skóre.

Rozhodující moment přišel v tie-breaku, kdy české hráčky při podání Hermannové získaly čtyřbodový náskok. I když se Francouzky pokusily snížit rozdíl na dva body, jejich snaha byla marná. Hermannová se Štochlová nakonec slavily své první vítězství.

Tento úspěch je pro český volejbal důležitým milníkem a potvrzuje schopnosti a talent tohoto talentovaného páru. Doufejme, že budou pokračovat ve svých úspěších a přinesou další radost fanouškům v budoucích zápasech.