Otec judistky skončil ve vazbě poté, co políbil dobrovolnici v euforii.

Otec judistky skončil ve vazbě poté, co políbil dobrovolnici v euforii.

Pařížská prokuratura potvrdila, že ve středu obdržela stížnost dobrovolnice. O den později vzala policie otce Matičové do vazby.

Devětadvacetiletá chorvatská judistka potvrdila v Paříži roli velké favoritky a přidala olympijské zlato do své medailové sbírky k dvěma titulům z mistrovství světa a letošnímu triumfu na mistrovství Evropy. Po jejím finálovém vítězství nad Němkou Miriam Butkereitovou její otec podle médií v euforii políbil dobrovolnici, která se ho snažila odstrčit.

Matija je jednou z nejúspěšnějších chorvatských sportovkyň a její vítězství na olympijských hrách bylo pro ni obrovským úspěchem. Nicméně radostný okamžik po vítězství byl narušen nevhodným chováním jejího otce.

Dobrovolnice, která byla políbená Matijiným otcem, se rozhodla podat stížnost na policii. Pařížská prokuratura potvrdila, že obdržela stížnost a okamžitě zahájila vyšetřování. Matijin otec byl následně zadržen a umístěn do vazby.

Tento incident ukazuje, jak mohou emocionální okamžiky a euforie z vítězství vést k neuváženým činům. Je důležité si uvědomit, že i při oslavách je důležité zachovat respekt k ostatním lidem a dodržovat jejich osobní hranice.

Matija se zatím k celé situaci nevyjádřila a soustředí se na své další sportovní výkony. Doufejme, že tento incident nebude mít negativní dopad na ni a její kariéru.

Je důležité si uvědomit, že sportovci jsou vzory pro mnoho lidí a jejich chování má velký vliv. Doufejme, že se podobné situace nebudou opakovat a že se budeme moci radovat z úspěchů sportovců bez negativních příběhů jako je tento.