Wan-Bissaka se připojil k West Hamu jako nový konkurent Coufala v obraně.

Wan-Bissaka se připojil k West Hamu jako nový konkurent Coufala v obraně.

Šestadvacetiletý bek přestoupil za zhruba 15 milionů liber (asi 440 milionů korun) z Manchesteru United a v londýnském klubu podepsal sedmiletou smlouvu.

Bývalý anglický mládežnický reprezentant, který má na kontě i jeden start za konžskou dvacítku, přišel do Manchesteru v roce 2019 z Crystal Palace. Během pěti sezon odehrál v lize za United 130 zápasů, v nichž vstřelil dvě branky.

Fotbalisté West Hamu, jejichž barvy hájí i reprezentační kapitán Tomáš Souček, rozehrají novou sezonu Premier League sobotním domácím zápasem proti Aston Ville. Soutěžní premiéru si na lavičce „Kladivářů“ odbude španělský trenér Julen Lopetegui.

Nový obránce West Hamu, Aaron Wan-Bissaka, přichází do klubu s bohatou zkušeností z Premier League. Za Manchester United odehrál 130 zápasů a vstřelil 2 branky. Jeho přestup z Old Trafford do londýnského klubu byl vyřešen za zhruba 15 milionů liber, což je přibližně 440 milionů korun.

Tento šestadvacetiletý bek je bývalým anglickým mládežnickým reprezentantem a má za sebou i jeden start za končící dvacítku. Před přestupem do Manchesteru United hrál za Crystal Palace. Wan-Bissaka podepsal sedmiletou smlouvu s West Hamem a je připraven předvést své schopnosti na novém působišti.

Fotbalisté West Hamu se chystají na novou sezonu Premier League, kde je čeká první zápas proti Aston Ville. Tým, v němž působí i český reprezentační kapitán Tomáš Souček, bude mít na lavičce španělského trenéra Julena Lopeteguiho. Fanoušci mohou očekávat zajímavé a napínavé zápasy s novým posilou v obraně.