Wan-Bissaka se stal novým konkurentem Coufala v obraně po jeho příchodu do West Hamu.

Wan-Bissaka se stal novým konkurentem Coufala v obraně po jeho příchodu do West Hamu.

Šestadvacetiletý bek přestoupil za zhruba 15 milionů liber (asi 440 milionů korun) z Manchesteru United a v londýnském klubu podepsal sedmiletou smlouvu.

Bývalý anglický mládežnický reprezentant, který má na kontě i jeden start za konžskou dvacítku, přišel do Manchesteru v roce 2019 z Crystal Palace. Během pěti sezon odehrál v lize za United 130 zápasů, v nichž vstřelil dvě branky.

Fotbalisté West Hamu, jejichž barvy hájí i reprezentační kapitán Tomáš Souček, rozehrají novou sezonu Premier League sobotním domácím zápasem proti Aston Ville. Soutěžní premiéru si na lavičce „Kladivářů“ odbude španělský trenér Julen Lopetegui.

Šestadvacetiletý bek Aaron Wan-Bissaka se stal novou posilou londýnského klubu West Ham United. Přestoupil z Manchesteru United za zhruba 15 milionů liber, což je asi 440 milionů korun, a podepsal sedmiletou smlouvu s novým týmem.

Wan-Bissaka je bývalý anglický mládežnický reprezentant a má za sebou i jeden start za končskou dvacítku. Do Manchesteru United přestoupil v roce 2019 z Crystal Palace. Během pěti sezón strávených v United odehrál 130 zápasů v lize a vstřelil dvě branky.

Nová posila se tak připojí k týmu West Hamu, ve kterém působí i český reprezentační kapitán Tomáš Souček. Tým se chystá na novou sezonu Premier League, kterou zahájí domácím zápasem proti Aston Ville. Na lavičce „Kladivářů“ bude sedět španělský trenér Julen Lopetegui.

West Ham United tak posiluje svou obranu a doufá, že nový bek Wan-Bissaka přinese týmu potřebnou stabilitu a kvalitu na hřišti. Fanoušci se mohou těšit na novou sezónu a doufat ve skvělé výkony nové posily.