Finálová porážka na Euru definitivně překonala smutek zásnuby anglické hvězdy.

Finálová porážka na Euru definitivně překonala smutek zásnuby anglické hvězdy.

Stones a jeho přítelkyně, podnikatelka Olivia Naylorová, oslavili zasnoubení poté, co fotbalista požádal svoji životní lásku o ruku po porážce Anglie ve finále Eura se Španělskem. Obránce Manchesteru City požádal svoji přítelkyni o ruku během společné dovolené, která následovala krátce po turnaji.

35letá Naylorová, zakladatelka značky dětského oblečení Moosh, se zasnoubením pochlubila na Instagramu.

Zveřejnila sérii fotografií zachycujících slavnostní náladu, včetně snímku, na kterém září vedle šampaňského, dortu a květin. V popisku jejího příspěvku stálo „Budu paní Stonesová“, doprovázené emoji snubního prstenu.

Nechyběl ani dort s nápisem „Láska je sladká“, obklopený jahodami pokrytými polevou. Vedle sladkých plodů stály skleničky se šampaňským a svíčky, což přispělo k intimní a radostné atmosféře oznámení.

Páru, který je spolu od začátku roku 2019, se podařilo udržet většinu svého vztahu v soukromí, ačkoli občas sdílejí něco ze společného života na sociálních sítích. Stones a Naylorová přivítali na svět své první dítě loni v lednu, krátce poté, co se fotbalista vrátil z mistrovství světa v Kataru.

Zdroj blízký páru prozradil listu The Sun: „Jsou nadšením bez sebe. Je to nádherný pár a jsou si naprosto oddaní. Být spolu, jako pár a jako rodina, pro ně znamená víc než cokoli jiného. Nemohou se dočkat svatby.“

Stones, který za Anglii odehrál už 79 reprezentačních zápasů a je stabilní součástí základní jedenáctky. Na Euru nastoupil do všech utkání.

Mohlo by vás zajímat: Čeští fanoušci popisují dojmy po zápasu Eura s Tureckem

John Stones, obránce anglické fotbalové reprezentace a Manchesteru City, nedávno oslavil zásnuby se svou přítelkyní, podnikatelkou Olivii Naylorovou. Tato událost přišla krátce po porážce Anglie ve finále Eura proti Španělsku. Stones požádal o ruku svou životní lásku během společné dovolené, která následovala po skončení turnaje.

Olivia Naylorová, 35letá zakladatelka značky dětského oblečení Moosh, se zasnoubením pochlubila na sociálních sítích, kde zveřejnila fotografie zachycující slavnostní náladu. Na jedné z fotografií stojí vedle španělského dortu a květin s popiskem „Budu paní Stonesová“ doprovázeným snubním prstenem.

Nechyběl ani dort s nápisem „Láska je sladká“ obklopený jahodami a svíčkami, což vytvořilo intimní a radostnou atmosféru pro oznámení zásnub. Pár, který je spolu od roku 2019, si dokázal udržet většinu svého vztahu v soukromí, ačkoli občas sdílejí momenty ze svého života na sociálních sítích.

Stones a Naylorová přivítali své první dítě loni v lednu, krátce poté, co se fotbalista vrátil z mistrovství světa v Kataru. Zdroj blízký páru prozradil novinám The Sun: „Jsou nadšení bez sebe. Je to krásný pár a jsou si naprosto oddaní. Být spolu jako pár a jako rodina pro ně znamená víc než cokoli jiného. Nemohou se dočkat svatby.“

John Stones je stabilní součástí základní sestavy anglické reprezentace a odehrál již 79 reprezentačních zápasů. Na Euru nastoupil do všech utkání.

Tato událost ukazuje, že i po sportovní porážce může přijít radostný okamžik a že osobní život má pro sportovce stejný význam jako jejich kariéra na hřišti. Gratulujeme Johnovi Stonesovi a Olivii Naylorové k jejich zásnubám a přejeme jim hodně štěstí do budoucna.