Siniaková se vrací z olympiády a čelí silné Rusce Kalinské

Siniaková se vrací z olympiády a čelí silné Rusce Kalinské

Sledujte on-line přenos z utkání prvního kola tenisového turnaje v Cincinnati mezi Kateřinou Siniakovou a Annou Kalinskou z Ruska.

Kateřina Siniaková, česká tenistka, se po návratu z olympijských her v Tokiu vrací na okruh a tentokrát se utká s ruskou soupeřkou Annou Kalinskou. Utkání se odehraje v rámci prvního kola tenisového turnaje v Cincinnati.

Siniaková patří mezi talentované české tenistky a svou kvalitou se pravidelně dostává do hlubších fází turnajů. Na olympijských hrách letos reprezentovala Českou republiku a i přes náročný turnaj se nyní vrací na okruh, aby bojovala o další úspěchy.

Její soupeřkou v prvním kole turnaje v Cincinnati bude Anna Kalinská z Ruska. Kalinská je také talentovanou tenistkou a bude určitě chtít potvrdit své schopnosti v zápase proti Siniakové.

Pokud chcete sledovat tento zajímavý zápas online, můžete se připojit k přenosu a podívat se na výkon obou hráček. Bude to zajímavý souboj mezi dvěma talentovanými tenistkami, které budou chtít ukázat své nejlepší tenisové dovednosti.

Tak nezapomeňte sledovat on-line přenos z utkání mezi Kateřinou Siniakovou a Annou Kalinskou a podpořte svou oblíbenou tenistku!