Matka Bilesové, která byla drogově závislá, se změnila a nyní žádá o odpuštění.

Matka Bilesové, která byla drogově závislá, se změnila a nyní žádá o odpuštění.

Těžký osud fenomenální sportovní gymnastky už několikrát obletěl svět. Její drogově závislá matka se jí v jejích šesti letech vzdala. Poté ji a jednu z jejích sester vychovával dědeček Ronald Biles se svou ženou.

Nyní, poté, co Bilesová opět vystřelila mezi sportovní superstar díky zisku tří zlatých medailí z olympijských her v Paříži, promluvila s médii její biologická matka. Mrzí ji, že s nyní již dospělou úspěšnou dcerou nemá kontakt.

„Chtěla bych to s ní osobně urovnat. Chtěla bych jí tváří v tvář poprosit za odpuštění a zeptat se jí, zda se můžeme posunout dál,“ přiznala britskému deníku Daily Mail.

Velkou roli v roztržení matky a dcer hrál dědeček Ronald, který se nemohl dívat, jak se dcera topí v drogové závislosti a neustále se vzdaluje a zase vrací do života vnuček podle toho, jak na tom zrovna je

„Dnes chápu, proč to udělal. Musela jsem to udělat a vzdát se jich, nebyla jsem schopná se o ně postarat,“ uznává dvaapadesátiletá Američanka.

Šest let trvalo, než mohla dcery opět vidět. Nikdy už se ale její vztah s dcerami nevrátil do normálu. Nebyla pozvaná ani na svatbu Simone, když si brala hvězdu NHL Jonathana Owense.

„Už jsem jiná. Jsem v pořádku, vyléčila jsem se. Teď jen čekám na příležitost, až za mnou holky přijdou,“ doufá.

Kvůli drogám si nadělala spoustu dluhů a zdravotních problémů. Snaží se ale pracovat jako prodavačka. Sportovní úspěchy dcery hodně prožívá a olympijská zlata prý oslavila se svými sousedy, kterým prý na dvorku připravila pohoštění.

„Když chci něco vědět nebo vzkázat holkám, volám tátovi a ten mě informuje,“ dodala.

Není ale sama, kdo dceru nevídá. Ani biologický otec Simone Bilesové, který měl v mládí také co dělat se vypořádat se závislostmi, nyní slavnou olympioničku neviděl řadu let. 

„Jsem s ním v kontaktu, také by jí rád viděl, pořád mi říká, ať jí dám jeho číslo, ale sama mluvím jen s vlastním otcem,“ uvedla.

Mohlo by vás zajímat: Nejprodávanější hračka olympiády v Paříži může stát až 800 euro

Simone Biles, fenomenální sportovní gymnastka, má za sebou nelehký osud. Její matka se ji vzdala kvůli drogové závislosti, když jí bylo pouhých šest let. Naštěstí ji a jednu z jejích sester vychovával dědeček Ronald Biles se svou ženou.

Po zisku tří zlatých medailí z olympijských her v Paříži se Simone Biles stala opět světově známou a úspěšnou sportovkyní. Její biologická matka se nyní vyjádřila k médiím a lituje, že nemá kontakt se svou dcerou. Prosí o odpuštění a možnost posunout se dál.

Důležitou roli v roztržení matky a dcery sehrál dědeček Ronald, který nemohl jen tak sledovat, jak se jeho dcera potápí do drogové závislosti. Simone Biles si uvědomuje, proč musela její matka udělat tu těžkou volbu a vzdát se jich.

Po šesti letech se matka a dcery opět setkaly, ale vztah mezi nimi se již nikdy nevrátil do normálu. Simone Biles svou matku nepozvala ani na svatbu s hvězdou NHL Jonathanem Owensem. Nicméně doufá, že se jednou vše urovná a jejich vztah se zlepší.

Simone Biles si kvůli drogám nadělala spoustu problémů, ale nyní se snaží žít normální život. Její sportovní úspěchy ji hodně povzbuzují a olympijská zlata oslavuje s rodinou a sousedy. I když není v kontaktu s biologickým otcem, doufá, že se jednou opět setkají.

Celý příběh Simone Biles ukazuje, jak důležitá je rodina a jaké dopady může mít drogová závislost na vztahy mezi lidmi. Je důležité hledat pomoc a podporu, aby se podobné situace nedostaly do extrémů.