Yamal v těžké situaci po útoku na otce.

Yamal v těžké situaci po útoku na otce.

Mounir Nasraoui byl podle médií hospitalizován v nemocnici v Badaloně ve vážném stavu se dvěma bodnými ranami v břiše. Je ale mimo nebezpečí ohrožení života. Podle listu El País policie zatkla tři podezřelé za pokus o vraždu.

Incidentu údajně předcházel konflikt s trojicí zadržených. Nasraoui policii vypověděl, že ho uráželi a stříkali na něj vodu, když šel po ulici.

Sedmnáctiletý Yamal, který v Mataró vyrostl, patří mezi vycházející hvězdy Barcelony a prosadil se i ve španělské reprezentaci. Na mistrovství Evropy pomohl národnímu týmu k zisku titulu gólem a čtyřmi asistencemi a vysloužil si ocenění pro nejlepšího mladého hráče turnaje. Finále Španělé ovládli den po jeho 17. narozeninách.

Yamal je talentovaný fotbalista, který nedávno zažil traumatický incident, kdy byl jeho otec napaden a pobodán. Mounir Nasraoui byl nalezen s bodnými ranami v břiše a byl hospitalizován v kritickém stavu. Naštěstí se mu podařilo přežít a je mimo ohrožení života.

Policie zatkla tři podezřelé za pokus o vraždu, který údajně předcházel konflikt s trojicí zadržených. Nasraoui tvrdí, že ho napadli a stříkali na něj vodu, když šel po ulici. Tento incident ukazuje na násilí a nebezpečí, které může fotbalisté a jejich rodiny čelit.

Yamal je talentovaným fotbalistou, který se prosadil jak ve španělské reprezentaci, tak i ve svém klubu. Na nedávném Mistrovství Evropy pomohl Španělsku k zisku titulu gólem a čtyřmi asistencemi. Byl oceněn jako nejlepší mladý hráč turnaje a jeho výkony byly skvělé.

Tento incident ukazuje na to, že i slavní sportovci mohou být terčem násilí a musí být opatrní ve svém každodenním životě. Doufejme, že Yamal se brzy zotaví z tohoto traumatického zážitku a bude pokračovat ve své úspěšné fotbalové kariéře.