Tenistka Karolína Muchová prohrála ve druhém kole turnaje v Cincinnati s Jessicou Pegulovou po třísetovém zápase.

Tenistka Karolína Muchová prohrála ve druhém kole turnaje v Cincinnati s Jessicou Pegulovou po třísetovém zápase.

Pětatřicátá hráčka žebříčku Muchová, která se postupně vrací po únorové operaci zápěstí, bojovala se světovou a nasazenou šestkou dvě hodiny a dvacet minut. Proti rozjeté americké tenistce se olomoucké rodačce nepovedlo navázat na středeční vítězství z úvodního kola, což byl její první zápas na betonu od loňského semifinále US Open.

V mužské části turnaje se postaral o velké překvapení sedmatřicetiletý Gaël Monfils z Francie, jenž zvládl dohrávku kvůli dešti přerušeného utkání 2. kola proti Carlosi Alcarazovi ze Španělska a světovou trojku porazil 4:6, 7:6 a 6:4.

Tenistka Karolína Muchová nedokázala postoupit do třetího kola turnaje v Cincinnati poté, co prohrála ve třech setech s Američankou Jessicou Pegulovou. Muchová, která se teprve vrátila po operaci zápěstí v únoru, bojovala s nasazenou šestkou dvě hodiny a dvacet minut. Proti Pegulové se jí nepodařilo navázat na vítězství z prvního kola, které bylo jejím prvním zápasem na betonu od loňského semifinále US Open.

V mužské části turnaje pak překvapil sedmatřicetiletý Gaël Monfils z Francie, který dokázal porazit světovou trojku Carlosa Alcaraze ze Španělska. Monfils zvládl dohrávku kvůli dešti přerušeného utkání druhého kola a nakonec zvítězil 4:6, 7:6 a 6:4.