Hráči Slavie byli vyděšení a záložník upadl do bezvědomí při souboji s protivníkem.

Hráči Slavie byli vyděšení a záložník upadl do bezvědomí při souboji s protivníkem.

V sobotním ligovém utkání v Remeši upadl třiadvacetiletý anglický fotbalista po faulu do bezvědomí a lékaři ho na trávníku ošetřovali půl hodiny.

„Byli jsme hrozně vyděšení. Poslední zprávy jsou spíše uklidňující, ale je lepší být opatrný,“ řekl trenér Bruno Genesio na tiskové konferenci.

Gomes spadl na hlavu po vzdušném souboji s Amadouem Koném už v 11. minutě. Domácí záložník dostal červenou kartu, Gomes zamířil do nemocnice.

„Je mu celkem dobře, ale počkáme, až jak dopadnou další testy, než budeme moci definitivně říct, že je to happy end,“ řekl klubový prezident Olivier Letang.

„Angel se už ptal, jestli bude v sobotu hrát, což je dobré znamení, že má smysl pro humor,“ dodal kouč Genesio.

Jeho svěřenci před úterním úvodním zápasem 4. předkola Ligy mistrů se Slavií zahájili domácí soutěž vítězstvím 2:0.

„Bylo důležité dobře odstartovat ligu,“ dodal trenér, ale také konstatoval, že zápas a jeho výsledek s ohledem na Gomesovo zranění byly pro něj druhořadá věc.

V sobotním ligovém utkání v Řeši upadl třiadvacetiletý anglický fotbalista po faulu do bezvědomí a lékaři ho na trávníku ošetřovali půl hodiny. Tento incident vyvolal obavy u všech přítomných, ale poslední zprávy naznačují, že se situace už uklidňuje.

Fotbalista Gomes spadl na hlavu po vzdušném souboji s Amadouem Koném již v 11. minutě zápasu. Domácí záložník byl vyloučen z hřiště a Gomes byl odvezen do nemocnice. Klubový prezident Olivier Letang uvedl, že je mu celkem dobře, ale budou muset počkat na další testy, než budou moci potvrdit, že je vše v pořádku.

Trenér Bruno Genesio uvedl, že Gomes se už ptal, jestli bude moci hrát v dalším zápase, což naznačuje, že má stále smysl pro humor. Tým se před úvodním zápasem 4. kola Ligy mistrů se Slavií radoval z domácího vítězství 2:0.

Genesio zdůraznil důležitost dobrého startu do ligy, ale také uznal, že zápas a jeho výsledek byly ve stínu Gomesova zranění. Doufejme, že se fotbalista brzy uzdraví a bude moci opět nastoupit na hřiště.