Operace vyřešila vleklé problémy s kolenem: Lepší dny se blíží, informuje Martincová.

Operace vyřešila vleklé problémy s kolenem: Lepší dny se blíží, informuje Martincová.

„Vyzkoušela jsem všechny možné formy konzervativní léčby. Poslední kapkou bylo, když mi ani prášky nezabíraly a já nemohla bez bolesti chodit. Tak jsme provedli artroskopickou operaci,“ uvedla z Fakultní nemocnice Brno.

Představu, jak dlouhá pauza ji čeká, Martincová nemá. „Lepší dny se ale blíží,“ dodala bývalá 40. hráčka světa, která je aktuálně v žebříčku až na 330. místě.

Martincová, bývalá tenistka a 40. hráčka světa, nedávno podstoupila artroskopickou operaci kvůli dlouhodobým problémům s kolenem. Po neúspěšných pokusech o konzervativní léčbu se rozhodla pro chirurgický zákrok, který jí má pomoci zbavit se bolesti a vrátit se zpět na tenisové kurty.

Operace byla provedena v Fakultní nemocnici Brno a Martincová doufá, že ji čeká rychlá rekonvalescence a návrat k tréninku. I když zatím není jasné, jak dlouho bude muset pauzovat, věří, že lepší časy jsou na dohled.

Problémy s kolenem jsou běžné mezi profesionálními sportovci, kteří často podstupují náročné tréninky a soutěže. Artroskopická operace je jednou z možností léčby, která umožňuje lékařům provést zákrok s minimálním invazivitou a rychlou rekonvalescencí.

Martincová se nyní soustředí na rehabilitaci a plánuje návrat na tenisový okruh co nejdříve. Její odhodlání a pozitivní přístup jsou inspirací pro všechny, kteří se potýkají s podobnými zdravotními obtížemi. Ať už se jedná o profesionální sportovce nebo běžné jedince, důležité je nevzdávat se a hledat řešení pro své zdravotní problémy.

Lepší dny se blíží, jak sama Martincová řekla, a doufejme, že se brzy vrátí na tenisové kurty plná energie a odhodlání.